Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Κάγκελα και μύθοι


Υ.Γ.1 Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους. Κάτω το σύστημα.

Υ.Γ.2 Μεγάλη μορφή ο Μάκης. Λίγο πριν του περάσουν τα βραχόλια τους είπε την απίστευτη ατάκα: «Παιδιά το περίμενα ότι θα με βρίσκατε. Όλα τελείωσαν, παραδίνομαι», ενώ στη συνέχεια τους κούφανε λέγοντας: «Μισό λεπτό να πάρω τη θήκη με τα πούρα μου».

Υ.Γ.3 Τον βαραίνουν πλείστες κατηγορίες. Σε διαχρονικό επίπεδο. Συκοφαντική δυσφήμιση, πλαστογραφίες, υπεξαίρεση και ξέπλυμα χρήματος. Μολαταύτα, δεν έχει μπει ούτε μια μέρα φυλακή. Για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ένας μαγικός νόμος περί αποσυμφόρησης των φυλακών. Ο δεύτερος είναι ένα μαγικό χαρτί που τον απαλλάσσει για λόγους υγείας. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι υπάρχει και τρίτος λόγος: η φημολογούμενη ασυλία που τον συνοδεύει για αδιευκρίνιστους λόγους. Με αφορμή τη σύλληψή του, λοιπόν, ας αναφέρουμε δυο μύθους. Ο πρώτος υποδηλώνει ότι ο Μάκαρος λύνει μόνος του τις διαφορές. Όταν γράφω μόνος του, εννοώ μόνος του. Ολομόναχος. Η συνοδεία των μπράβων είναι για μόστρα. Έχω ακούσει πλείστες ιστορίες για το πως ο Αγαπούλας ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του. Επαναλαμβάνω μόνος του. Χωρίς εξωτερική βοήθεια. Χωρίς πρόσθετα εργαλεία. Έχει ύψος, σχεδόν, δυο μέτρα και βάρος 130 κιλά. Νομίζω ότι με αυτά τα εφόδια βγαίνει η δουλειά. Ο δεύτερος μύθος έχει να κάνει με δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Κι από ότι ακούγεται δεν συμβαίνει για λόγους ξεπλύματος. Λέγεται ότι δαπανά πολύ μεγάλα ποσά για αγαθούς σκοπούς, αλλά ουδείς το δηλώνει για να μην χαλάσει το προφίλ του ''κακού'' που με τόσο κόπο έχει κατασκευαστεί για εκείνον. Όπως γνωρίζουμε, οι μύθοι πάντα διακατέχονται από μεγάλες δόσεις αλήθειας. Εν προκειμένω, θεωρώ ότι πράγματι αποτελούν αλήθειες. Κυκλοφορεί, επιπλέον, ένας μύθος. Να συνεχίσω; Ας συνεχίσω. Αναφέρεται στο σύστημα που τον κυνηγά. Σύμφωνα με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο Μάκαρος γνωρίζει αρκετά πράγματα για πρόσωπα και καταστάσεις. Μένει να δούμε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Διότι, αν ισχύει, τότε θα έχουμε ένα άκρως ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Στην Ε.Π.Ο.land δεν πλήττεις ποτέ. Στην Ελλάδα δεν πλήτεις ποτέ. Με τον Μάκη δεν πλήττεις ποτέ.

Υ.Γ.4 Η μεταγραφή Βράνιες πρέπει να είναι η πιο συμφέρουσα μεταγραφή που έχει κλείσει ελληνική ομάδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ρήση ''value for money'' βρίσκει άριστη εφαρμογή. Επιπρόσθετα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι Ούμπιντες και Σανκαρέ είναι κλεισμένοι. Ο Οικονόμου της Καβάλας, όμως, δεν είναι. Μήπως να τον πάρουμε για τη θέση του Μίτσελ;

Υ.Γ.5 Η Καβάλα κι ο Βόλος στη Δ' Εθνική. Πανικός. Τρέξτε να προλάβετε. Και ποιες ομάδες θα πάρουν τις θέσεις τους;

Υ.Γ.6 Περί Βγενόπουλου: «Μαθημένος τόσα χρόνια στο φερ-πλέι του επιχειρηματικού κόσμου, δεν μπορεί να αντέξει άλλο την ψευτιά και την υποκρισία του ποδοσφαίρου». Από τον Κώστα Καίσαρη.

Υ.Γ.7 Η Εθνική έκανε το χρέος της. Το ζητούμενο δεν ήταν η αγωνιστική υπέρβαση -αυτό είναι το ελάχιστο. Το στοίχημα του Ζούρου και η πραγματική υπέρβαση έγκειται στο να σφυρηλατήσουμε μια νέα αγωνιστική ταυτότητα που θα έχει διάρκεια και συνέπεια. Για να γίνει αυτό, δεν πρέπει να ξαναπατήσουν στην Εθνική άνθρωποι αμφιβόλου ποιότητας και ηθικής. Οι Διαμαντίδης, Σχορτσιανίτης, Μαυροκεφαλίδης, Μπορούσης και σία να πάνε στο καλό και στον αγύριστο. Ακούς Ζούρο; Ακούς Βασιλακόπουλε; Ακούτε δημοσιογράφοι; Ακούτε φίλαθλοι;

Υ.Γ.8 Τα σέβη μου στον πατριάρχη. Η κληρονομιά που άφησε αναπληρώνει το κενό του.

Υ.Γ.9 Βράδυ Παρασκευής. Γήπεδο 8x8. Ο Κάνθαρος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Κεντρικό χαφ. Πώς είναι ο Τόχα; Καμία σχέση. Παλαιότερα με έλεγαν Τομάζι. Ο παλιός παίχτης της Ρόμα, αν θυμάστε. Κάποια στιγμή ζητάω μπάλα στον άξονα, όντας λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Μου τη δίνουν. Ψάχνω για ελεύθερο συμπαίχτη. Δεν υπάρχει. Ψάχνω για συμπαίχτη να κάνει κίνηση. Δεν υπάρχει. Ψάχνω για μια κάθετη, για μια διαγώνια, για ένα σουτ. Όλα κλεισμένα και επτασφράγιστα σαν τη λαλιά του Καραμανλή. Αποφασίζω να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Βάζουμε μπρος τη μηχανή και φύγαμε για σλάλομ εντός ελάχιστων τετραγωνικών. Περνάω έναν, περνάω δεύτερο, περνάω, τρίτον και ελάχιστα έξω από τη μεγάλη περιοχή προσπαθώ να περάσω τον τέταρτο. Ωστόσο, αμέλησα μια σημαντική παράμετρο. Ο τέταρτος αντίπαλος ήταν κλώνος του Κολιτσιδάκη. Μεταξύ μας και οι προηγούμενοι ήταν κλώνοι αντίστοιχων παιχτών, όμως, σε μερικό επίπεδο. Αυτός εδώ ήταν ο απόλυτος κλώνος. Ως εκ τούτου, σε τέτοιες περιπτώσεις συμβαίνει το σύνηθες. Η μπάλα πέρασε, ο παίχτης όχι. Ο αντίπαλος μετέτρεψε την γάμπα μου σε τόπι και την σούταρε. Δυνατά. Με μίσος. Με μένος. Σαν να μου έλεγε: «Όταν πας να περάσεις ολομόναχος όλη την  άμυνά μου, αυτά παθαίνεις». Τουλάχιστον, χτύπησε κι αυτός. Ηθική ικανοποίηση.

Υ.Γ.10 Σας παρουσιάζω τους Manowar από τη νέα και παλιά εποχή. Αφιερωμένα στην Αστροφεγγιά.



20 σχόλια:

  1. Το υστερόγραφο δεν είναι για χόρταση. Ακούς εκεί 10 υστερόγραφα! Spare our lifez dude!

    :lol:

    Απαντώντας στο 9ο, η κίνησή σου θυμίζει Σεμπάστιαν. Αν είσαι δεξιοπόδαρος να κλείσω ραντεβού με Γόντικα και ότι προκύψει; Πα παίζεις όμως Σαββατοκύριακα, όχι Παρασκευές ...

    Εκτεταμένη συζήτηση για Μάκη, σημαίνει πολιτική συζήτηση με αναφορές στο παρελθόν. Σε συντομία, υπάρχει έτοιμο το σχετικό ντοκιμαντέρ στο Κουτί της Πανδώρας.

    http://www.koutipandoras.gr/?p=8308

    Το Φαίδωνα τον σεβάστηκε ακόμα και ο Θεός, αφού τον πήρε στα 87 του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε τι ήτανε αυτό με το υστερόγραφο 9? χαχαχαχαχαχα. Γονάτισα με το κλώνο του Κολιτσιδάκη. Αν και θα ταίριαζε καλύτερα Καλιτζάκης...


    όσο για τον Μάκαρο, όντως μεγάλη μορφή! Και το πιστεύω επίσης, ό,τι δεν έχει ανάγκη φουσκωτούς να... λύσουν όσα τον βασανίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγα ακαθαρμα ο Αγαπουλας, 17-18 χρονω βασανιζε στην ΕΑΤ ΕΣΑ... Αναρωτιεμαι αν σαν παιδακι επνιγε γατακια και εκαιγε κουταβακια !

    και μια πραγματικοτητα: Ο κυριος λογος για τον οποιο, μεχρι τωρα τουλαχιστον, δεν εμπαινε φυλακη ειναι οτι ειναι μεγας πληροφοριοδοτης ο Αγαπουλας-Βασανιστης, κοινος ρουφιανος. Και πιθανως και μεγας εκβιαστης.
    Εχει μαθει και ελισσεται και εξυπηρετει καθε καθεστως και πολιτευμα.
    Και σας το λεω εχοντας γνωση απο καλη πηγη. (χρειαζεται να σας το πω εγω δηλαδη? εδω κοτζαμαν Λαλιωτης στα χρονια της παντοδυναμιας του και δεν καταφερε να τον κρατησει φυλακη).

    Και μου γενναει αποριες η συληψη του, για να μας ριξουν σταχτη στα ματια το κανανε ή θα κελαηδησει τιποτε σημαντικο ο συλληφθεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρες σε όλους.

    Υπουργέ, με στεναχωρείς. Πρώτον, είμαι δεξιόποδαρος, αλλά χρησιμοποιώ και τα δυο μου πόδια. Κάποτε και για μακρινές μπαλιές. Πλέον, κυρίως, για σουτ. Δεύτερον, γράφω ότι με φωνάζανε Τομάζι, ήτοι παίχτης εργάτης-μαραθωνοδρόμος στο κέντρο με πολλά χιλιόμετρα στον άξονα, ικανοποιητική αλληλοκάλυψη και φυσικά μετατροπή μου σε στόπερ, όποτε κρίνεται απαραίτητο. Ένα πράγμα σαν το Ντιέ δηλαδή. Άκου εκεί Λέτο. Τς τς τς. Τρίτον, αν κλείσεις ραντεβού με Γόντικα και παίζω τα Σου-Κου, τότε θα ξεχάσετε μονομιάς τον Τζόρβα, τον Σπυρόπουλο, τον Καρνέζη, τον Σαριέγκι και την διαχρονική αγάπη προς τον Βύντρα. Θα λατρεύετε να με μισείτε. Θα ζείτε για να με χλευάζετε. Και θα έχετε και δίκιο. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό άθλημα. Το απλό όμως, είναι και το δύσκολο. Ο Μάκης βρίσκει και τα κάνει. Αν χρωστάσω 100 ευρώ στην εφορία θα με μπουζουριάσουν στη στενή -απόδειξη ότι κράτος υπάρχει, αλλά σε επιλεκτικές περιπτώσεις. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες καταστάσεις, τα γεγονότα που έχουν συμβεί υπερβαίνουν σε υπερθετικό βαθμό αυτά που γνωρίζουμε. Λεβεντόπαιδο ο Ματθαίου. Θαρρώ ότι ο μπασκετικός Άρης οφείλει και πρέπει να τιμήσει τον Γκάλη και τον Ματθαίου. Με ένα γήπεδο ίσως;

    Γαυράκο, κι εγώ γονάτισα με τον κλώνο του Κολιτσιδάκη. Κυριολεκτικά. Νομίζω ότι ο νίντζα Καλιτζάκης σαφώς υπερτερούσε του Κολιτζιδάκη. Ακόμα θυμάμαι σαν χθες το ματς που είχε κάνει το 1996 με τη Ναντ. Είχε χιόνια και έπαιζαν με πορτοκαλί μπάλα. Καλιτζάκης και Μπορέλι είχαν κάνει μαγικό παιχνίδι κι όλοι έλεγαν ότι έπαιξαν καλά επειδή έκανε κρύο. Όσο για τον Μάκαρο ήδη πέφτουν τα στοιχήματα για αποφυλάκιση ή μεγαλειώδη απόδραση. Το δεύτερο σαφώς πουλάει περισσότερο.

    Bgt, δεν βλέπεις πώς ήταν νεαρός; Μέσα στην γλύκα και στην αθωότητα. Άκου εκεί να βασάνιζε κόσμο. Το να είναι είναι ρουφιάνος και εκβιαστής δεν μου κάνει εντύπωση. Ειδικά το δεύτερο. Μην ξεχνάμε ότι μία από τις δουλειές του Μάκη είναι η νυχτερινή προστασία. Καλά ο Λαλιώτης τεράστιος πολιτικός. Με ήθος και ικανότητες. Πατριώτης. Νομίζω ότι ο Μάκαρος θα μιλήσει. Όχι βέβαια για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά για να σώσει το τομάρι του. Υποθέτω ότι θα κλείσει κάποια ευνοϊκή συμφωνία. Θα δούμε. Αν δεν μιλήσει κι ο Μάκης, τότε δυο τινά υπάρχουν. Δεν υπάρχουν στημένα ή τα πράγματα είναι πολύ πιο μαύρα από όσο νομίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υ.Γ. 1 Κάτω η χούντα των αδικημένων!

    Υ.Γ. 2 Είπε επίσης και το αμίμητο: "Αγαπούλες να πιούμε ένα ουισκάκι πριν με κρύψετε;".

    Υ.Γ. 3 Έχει ράμματα για πολλές γούνες ο ψηλός. Πώς να πλήξει κανείς μαζί του;

    Υ.Γ. 4 Πρέπει για ένα κλικ να σας ρίχνουμε εμείς στην πιο συμφέρουσα μεταγραφή. Ο Ντρπιτς που φέραμε τον Γενάρη, εκτός που πλήρωσε τα εισιτήριά του από την τσέπη του, εκτός που δεν πήρε δεκάρα, μας έφερε και τη δίμετρη γυναίκα του που φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ με όλα τα... ατού της φόρα παρτίδα!

    Υ.Γ. 5 Καβάλα, Βόλος, Σέρρες, Λάρισα, Ηρακλής έπεσαν. Λειβαδιά, Δόξα δεν ανεβαίνουν. Ρε μπας και προετοιμάζουν την... Παναχαϊκή του Κούγια για το μεγάλο άλμα δύο κατηγοριών;

    Υ.Γ. 6 ... είπε ο Καίσαρης και βάλαμε όλοι τα κλάμματα για τη μεγάλη απώλεια.

    Υ.Γ. 7 Πού την κατάντησαν αυτή την ομάδα. Να πανηγυρίζουν που βγήκε 6η αλλά προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς!

    Υ.Γ. 8 Έχει τα σέβη όλων μας. Καλό του ταξίδι...

    Υ.Γ. 9 Μάθε τέχνη (καράτε) κι άστηνε κι όποτε πεινάσεις πιάστηνε (λαϊκή παροιμία) χε χε χε...

    Υ.Γ. 10 Τα ρέστα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λέγεται ότι ο Μάκαρος έχει στην κατοχή του κάτι ...καλλιτεχνικές φωτογραφίες με κάτι ...πράσινα αγοράκια. (Και δεν εννοώ Παναθηναϊκούς!)

    Γι' αυτο είναι ασύλληπτος, ωσαν τον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kanthare μου θα αρχίσω από τις αφιερώσεις!
    Είναι εκπληκτικές...η μια καλύτερη από την άλλη!
    Νομίζω πως τείνω προς την δεύτερη, με ελάχιστη διαφορά!
    Σε ευχαριστώωωωωωωωωωω!
    Λοιπόν ο υπόλοιπος σχολιασμός: Δεν μου λες βρε, έχεις κάνει σε ληξιαρχείο ή έχεις πρόσβαση στα αρχεία της αστυνομίας? χαχαχαχαχαχαχαχα
    Πού βρήκες αυτή την απίθανη φωτό του Ψωμιάδη?
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Ώστε τώρα είσαι τραυματισμένος? Αχου το καημένο!!! Περάστικά σου βρε!
    Μάκια να περάσει γρήγορα το βαβά! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χάρης

    Κάνθαρε καλημέρα. Ο Μήτρογλου σε εκθέτει με τις κεφαλιές που έλεγες ότι δεν έχει!!! Φυσικά και δεν παρασύρομαι, ήταν και παραμένει παιχτάκι.

    Ο Αγαπούλας είναι μορφή, τέλος! Κάθαρμα, αλλά μορφάρα! Δεν ξέρω αν ο Αγορίνας έκανε αγαθοεργίες. Δεν ξέρω αν ο Μάκαρος ήταν όντως βασανιστής επί Χούντας. Δεν ξέρω αν υπάρχει σύστημα (προφανώς πολιτικό) που να κυνηγάει τον Μάκαρο. Αυτό που ξέρω είναι ότι 25 χρόνια τώρα ασχολείται μαζί του η Ιντερπόλ. Και τόσο καιρό που κυκλοφορούσε κανονικά, χωρίς να κρύβεται, ούτε συνελήφθη ποτέ, ούτε τον εξέδωσε κανείς στο εξωτερικό που τον... αγαπούσαν. Άρα, τί συνέβαινε? Πιστεύω ότι είχε στο χέρι πολύ κόσμο με τις προστασίες που πούλαγε, εδώ τα έβαλε με τον Λαλιώτη επί παντοδυναμίας του στο ΥΠΕΧΩΔΕ και δεν έπαθε τίποτα επί της ουσίας. Τουλάχιστον δεν εμπλέκεται σε ανθρωποκτονίες όπως ο Τσακογιάννης. Αλήθεια, ο Σταύρακας ο υιός που τάχα δεν ήξερε τα whereabouts του πατρός, δεν πρέπει να κληθεί να ξηγηθεί?

    Τον Άρη τον συμπαθώ, πρώτον επειδή ο father είναι Αρειανός, και δεύτερον επειδή εδώ και 5-6 χρόνια παίζει μπάλα, όσο μπορεί. Οι παίχτες που λες να έρθουν στον Άρη όμως δεν θα τον σώσουν. Ξέχνα το. Ο Σανκαρέ μπορεί να "τρώει παιδιά" στην άμυνα όπως έλεγε και ο Καίσαρης, αλλά καλύτερος του υπάρχοντος Λαζαρίδη δεν είναι. Μόνο στο μπόι διαφέρουν. Παίχτες σαν τον Χαβίτο, τον Κόκε (στην αρχή), τον Νάτσο Γκαρσία (επίσης στην αρχή), τον Γκιάρο, τον Κάμπορα, δεν πρόκειται να ξαναβρεί ο Άρης, και μάλιστα μαζεμένους. Τώρα την βγάζει με Τσέζαρεκ και Καστίγιο και Σολτάνι. Ξαναλέω: τώρα την βγάζει με Τσέζαρεκ και Καστίγιο και Σολτάνι. Του χρόνου ίσως να είναι χειρότερα. Συμβουλή: να βάλουν τους πιτσιρικάδες μέσα όσοι αξίζουν, έτσι κι αλλιώς για πρωτάθλημα ο Άρης δεν πάει. Βάλτε τα τσικό μέσα και κάντε λίγες αλλά καλές μεταγραφές. Αυτό πιστεύω είναι καλύτερο από το να φέρνεις μια καραβιά ξένων που απλά παίρνουνλεφτά και δεν αξίζουν μία.

    Για Εθνική μπάσκετ, θα συμφωνήσω ότι οι παίχτες που δεν ήθελαν να έρθουν ή/και αποχώρησαν είναι απαράδεκτοι. Από την άλλη, ούτε κι αυτοί που παίζουν τώρα είναι πατριώτες. Μάρκετινγκ του εαυτού τους κάνουν. Όπως έκαναν και οι νυν "ανεπιθύμητοι" παλαιότερα. Αλλά δεν θα μηδενίσω την προσφορά του Διαμαντίδη, του Σπανούλη, του Παπαλουκά, του Σχορτσιανίτη, του Χατζηβρέττα και άλλων παιδιών όσο έπαιξαν. Αυτοί άλλωστε κέρδισαν τους Αμερικανούς NBAers στην Ιαπωνία. Οι τωρινοί χάσανε από τα ανέλπιστα καλά Σκόπια (απορώ τι δραματική μεταμόρφωση είχε αυτή η χαμηλού επιπέδου ομάδα με βασικό τον Γκετσέφσκι ανάμεσα σε άλλους).

    Του Βγενόπουλου το αγαπημένο παιχνίδι στα παιδικά του χρόνια ήταν το κρυφτό. Εξ ου και το "φτου και ΒΓΕΝΟ!!!"... Τα λεφτά της MIG που έβαλε στον ΠΑΟ δεν τα λυπάται?!?!

    Και τέλος, η Σούπερ Κλίκα. Συγγνώμη, Σούπερ Λίγκα. Άποψή μου, να μην αντικατασταθούν οι Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου από καμία ομάδα. Ούτε από τον πονηρόβλαχο Βοιωτό Κομπότη και την Δόξα Δράμας, ούτε να μείνουν οι Λάρισα και Πανσερραϊκός. Να πάνε Καβάλα και Βόλος στο Περιφερειακό και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με 14 ομάδες. Αν και μάλλον θα υποβιβαστούν κι άλλοι 2-3 όπως λέει ο Αντωνακάκης. Μάλλον η καμπάνα χτυπάει για Κέρκυρα και Αστέρα Τρίπολης. Ο τρίτος λες να είναι ο γαύρος? Πλάκα θα έχει αυτό το ενδεχόμενο. Κι αν στο τέλος μείνουν 10 ομάδες και δεν τους βγαίνουν τα κουκιά με τα παιχνίδια, ας παιξουν οι εναπομείναντες μεταξύ τους κα ας προσθέσουν και τρίτο γύρο στο πρωτάθλημα, όπως η Κύπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου ρε Kanthare!

    Συμφωνώ με όλα όσα γράφεις στο κείμενό σου και σε αποθεώνω βέβαια για το τελευταίο Υ.Γ. και τον...Κολιτσιδάκη, που σε κλάδεψε...

    Για τον Μάκαρο είναι πολύ ενδιαφέροντα όσα λες. Πάντως πολύ θα ήθελα έτσι για την ηθική ικανοποίησή μας (σαν κι αυτή που ένιωσες εσύ όταν τραυματίστηκε και ο Κολιτσιδάκης)να τιμωρηθεί, ενδεχομένως να περάσει κι ένα διάστημα στη φυλακή. Κυρίως για τη δράση του την περίοδο της Χούντας...

    Για τον Βράνιες, σε βρίσκω σωστό. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να φτάσει στα παλιά του στάνταρ, αλλά αν το κάνει ο Άρης θα έχει πετύχει τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Κι όποιος έχει δει τον Κροάτη στα καλά του καταλαβαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαιρετώ τον συμπολεμιστή Αετόπουλο στην αέναη μάχη υπέρ των λουκουμάδων. Δεν γνωρίζω την αξία του Ντρπιτς. Εξάλλου, αν δεν κάνω λάθος δεν έπαιξε πολύ. Γιατί έφυγε; Πάντως, η αξία του Βράνιες είναι δεδομένη. Μακάρι να έχει όρεξη και διάθεση. Το ποιες ομάδες θα ανέβουνε είναι αίνιγμα. Υποτίθεται ότι την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Προσωπικά κουράστηκα. Πάντως, λέγεται ότι η Δόξα είναι εκ των φαβορί. Η Εθνική με βάσει το υλικό και τη γκρίνια πήγε καλά. Ας ελπίσουμε ότι θα σουλουπώσει το φθαρμένο εξωαγωνιστικό της προφίλ. Διάβαζα αφιερώματα για τον Ματθαίου και συγκινήθηκα. Θρύλος. Τα ρέστα σου, τα σέβη μου.

    Ανώνυμε, πράσινα αγοράκια; Σε καταγγέλλω για συκοφαντική δυσφήμιση και κακοήθειες. Άκου εκεί πράσινα αγοράκια. Είναι λεβέντης ο Μάκαρος. Για να δούμε, θα μιλήσει;

    Αστροφεγγιά, το (φωτογραφικό) αρχείο του Κάνθαρου μετά το αδυσώπητο φορμάτ που υπέστη λόγω προσωπικών προβλημάτων του ιδιοκτήτη του έχει επανακάμψει σε φουλ ρυθμούς. Τα τραγούδια είναι τραγουδάρες. Κι ο τραγουδιστής φωνάρα. Και ναι, είμαι τραυματίας γαμώ το κεφάλι μου. Ευτυχώς για λίγο. Τους βαρέθηκα τους τραυμαστισμούς. Θηρίο στο κλουβί είμαι. Και σε διαολεμένη φυσική κατάσταση. Σαν το Φατί ένα πράγμα. Δεν θα τον ξαναπετύχω τον άτιμο τον κλώνο; Θα τον πετύχω.

    Χάρη, χαίρομαι που αναφέρεις τον Μήτρογλου. Το γκολ που πετυχαίνει από στημένο στο Χαριλάου είναι μόνος του. Οι Αρειανοί αμυντικοί κοιτούσαν το Λευκό Πύργο. Στο Περιστέρι ο Βύντρα αργεί να γυρίσει και βγαίνει ο Μπουμσόνγκ στο δεξί άκρο άμυνας, πράγμα που σημαίνει ότι το κέντρο εχει αδειάσει και καλύπτεται από ελάχιστους παίχτες. Επιπλέον, ο Καπίνος είναι μικρός και άπειρος και πιθανολογώ ότι αδυνατεί να κατευθύνει σωστά την άμυνα της αδύνατης πλευράς. Το απότελεσμα είναι να πηδάει πάλι μόνος του για κεφαλιά. Έχει βάλει δυο γκολ στα οποία πηδάει από στατική θέση χωρίς αντίπαλο. Δεν χρειάζεται και φοβερή ικανότητα για να σκοράρεις από τα τέσσερα- πέντε μέτρα υπό αυτές τις συνθήκες. Για μια ακόμη φορά παρατήρησα ότι δεν ξέρει τι σημαίνει οφσάιντ. Απίστευτα πράγματα. Δείγμα ότι δεν έχει δουλέψει καθόλου ούτε τακτικά, ούτε τεχνικά, ούτε πνευματικά. Η αντίδρασή του μετά το γκολ είναι παιδικής χαράς. Ο Κάνθαρος δεν είναι κωλοτούμπας. Εμμένω στην άποψη μου περί δεδομένης αξίας Μήτρογλου, μέχρι να με πείσει ο ίδιος ο παίχτης για το αντίθετο. Ο Μάκαρος είναι αθώος. Το είπε το ίδιος. Τον κυνηγάει το σύστημα αφού. Και είναι μορφή ακριβώς για αυτό. Καταζητείται και κυκλοφορεί μπροστά από τις κάμερες. Το είπαμε και πριν: κράτος υπάρχει. Απλά δρα και αντιδρά επιλεκτικά κι αυτό είναι χειρότερο από το να μη δρα καθόλου. Για τον Άρη δεν μπορώ να διαφωνήσω με αυτά που γράφεις. Εννοείται ότι Σανκαρέ και Ούμπιντες δεν είναι μεσσίες, ούτε τους αντιμετωπίζουμε ως τέτοιους. Απλά είναι δυο αξιόλογες προσθήκες - αν έρθουν. Με γαργαλάς να γράψω πολλά, αλλά δεν θα το κάνω. Συγχώρεσέ με. Θα αναφερθώ εκτενώς σε μελλοντικό άρθρο. Για την Εθνική δεν απαξιώνω αγωνιστικά τους απόντες. Προς Θεού. Αλλά έχουν ηθική υποχρέωση απέναντι στην πατρίδα. Δεν σε γεμίζει η πατρίδα; Απέναντι σε εμάς του φιλάθλους. Τους πελάτες. Και κυρίως απέναντι στους εαυτούς τους. Αν δεν θέλουν να αγωνίζονται με την Εθνική να πάνε στρατό να εκπληρώσουν τη θητεία τους, να αποσυρθούν από το μπάσκετ και να αλλάξουν επάγγελμα. Ειλικρινά αυτή η υπόθεση με τα στημένα αρχίζει να (με) κουράζει. Ο αρχικός ενθουσιασμός έχει μετατραπεί σε ανούσιες δηλώσεις. Θέλουμε έργα. Απαιτούμε έργα. Όποιος μαλακίστηκε να πληρώσει. Όποιος παρανόμησε να πληρώσει. Η Κέρκυρα; Η Κέρκυρα. Ο Άρης; Ο Άρης. Ο Ολυμπιακός; Ο Ολυμπιακός. Δεν νομίζω, πάντως, να δούμε πρωτάθλημα με 14 ομάδες. Κάποιοι θα συμπληρώσουν τα κενά αν και αυτό με τον τρίτο γύρο δεν είναι κακή ιδέα. Πλάκα θα έχει.

    Γεια σου Χάρη. Η δράση του Μάκαρου στη Χούντα αμφισβητείται από πολλές πλευρές. Αυτό που έμαθα είναι ότι ο περιβόητος βασανιστής δεν είναι ο ίδιος, αλλά ένας συγγενής του. Ο Βράνιες αν παίξει λίγο από αυτό που ξέρει μας ισχυροποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Θα πω περισσότερα σε μελλοντική ανάρτηση. Ας ελπίσουμε ότι θα έχει ακόμα βενζίνη στο σωματικό και πνευματικό ρεζερβουάρ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεγάλη μορφή ο Μάκαρος, και φύσικά όσο ήταν στο τιμόνι μεγάλης-πεντακάθαρης ομάδας, κανείς δεν τον πείραζε !
    Τώρα όλοι έχουμε την κρυφή ελπίδα να μιλήσει και να ξεσκεπάσει τον Μαρινάκη.
    Προς θεού όμως, δεν πρέπει να πει τίποτα για στοιχήματα στη Μαλαισία και για υιούς μεγαλομετόχων. Αυτό είναι απαγορευμένο θέμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έλιωσα με το Μάκαρο και φυσικά την ΕΠΟland!!
    Και μην ξεχνιόμαστε: HAIL MANOWAR!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια σου Ηλία. Δεν έχουμε την ελπίδα να ξεσκεπάσει μόνο τον Μαρινάκη, αλλά όλους όσους έχουν παραβεί το νόμο. Και τους υιούς μεγαλομετόχων που παίζουν την ομάδα τους να χάνει. Είναι σκανδαλώδες που δεν έχει κληθεί για εξηγήσεις.

    Γεια σου Πρόεδρε. Βλέπω μια λατρεία για τους Manowar. Είναι καλοί οι άτιμοι. Ειδικά τα παλιά τους είναι εξαιρετικά.

    HolyMartyr, θα ήθελα να τους δω live. Κυρίως για τον Adams και τη φωνάρα του. Θα τους ξαναπροτιμήσω σε ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπούλες, λίγα τα λόγια σας γιατί μόλις ξεμπλέξω απ' τους φλώρους εδώ μέσα κούνια που σας κούναγε και μαύρο φίδι που σας έφαγε.

    Άντε τώρα, λείπει ο γάταρος και χορεύουν οι ποντικαρέοι...

    Ου να μου χαθείτε που θα με σχολιάσετε κιόλας, πουθενάδες!!!

    Με αγάπη
    ο αιώνιος μάγκας
    παντοτινά δικός σας (γιατί σας αξίζω), ΜΑΚΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν ρίχνουμε μπηχτές για άλλες ομάδες, να γνωρίζουμε κιόλας τα γεγονότα. Ο Big Mack μπήκε φυλακή όταν έπαιζε η ΑΕΚ παιχνίδι Champions League (με την Ρεάλ).

    Παραμονές του αγώνα παρουσίασε στους Θρακομακεδόνες τον 18χρονο (τότε) γιο του, λέγοντας στους παίκτες "μπορεί να λείψω για λίγο να τον υπακούτε σαν να ήμουν εγώ".

    Λίγες ώρες αργότερα έμαθαν οι παίκτες πως συνελήφθη. Μη λέμε κι ότι θέμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. We thank you for the cool aid, reverend jim
    We’re glad to leave behind their world of sin
    Our lifeless bodies fall on holy ground
    Rotting flesh, a sacrificial mound

    Were you our God or a man in a play
    Who took our applause and forced us to stay
    Now all together we lived as we died
    On your command by your side

    Guyana in the cult of the damned
    Give us your word for the grand final stand
    Guyana in the cult of the damned
    Give us your word for the grand final stand

    In the cult of the damned we all worked the land
    Too afraid to look up we all feared his hand
    Hurry my children there isn’t much time
    But we’ll meet again on the other side
    Be good to the children and old people first
    Hand them a drink they’re dying of thirst

    Bigfoot bigfoot thrown in a well
    Pulled under water screaming like hell
    He told us life was just a hotel
    Time to check out when he rang the bell

    Mother, mother

    Δεν έχω σχόλια για τον ύμνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μπες http://www.relaxfc.com/ και δες Ακαδημία Ρηλαξ. θεικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια σου Μπαλαντέρ γίγαντα. Τα σέβη μου.

    Γεια σου Άλεξ. Πήγα και είδα. Γνήσια προπόνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ελα ρε Μπαλαντέρ, για πές μου, πόση ήταν η ποινή του και πόσο έμεινε στην φυλακή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...