Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η λαίλαπα έγινε γαμιάς

Ανέκαθεν θεωρούσα μεγάλο προσόν να μπορεί ένας άνθρωπος να μιλάει εκ του προχείρου. Να μην έχει μπροστά του κάποιο τετραδιάκι ή σκονάκι. Να μην έχει κάποιον υποβολέα να του ψιθυρίζει τα λόγια. Αλλά προσέξτε: το μιλάω εκ του προχείρου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι λέω σωστά, κατανοητά, λογικά και ηθικά πράγματα. Όχι βέβαια. Και ο ψιλικατζής εδώ κοντά εκ του προχείρου μιλάει, αλλά πετάει την μια μαλακία μετά την άλλη.

Θυμάμαι όταν μας συστήθηκε ο Μαρινάκης. Χωρίς χρονοτριβές μίλησε κατευθείαν σε οπαδική γλώσσα και ''άγγιξε'' τους φίλους του Ο.Σ.Φ.Π. Τους έδωσε όραμα. Τώρα τι σόι όραμα είναι αυτό δεν ξέρω. Επιτρέψτε μου ως περήφανος Αρειανός να τηρώ πλείστες αμφιβολίες για την ορθότητά του. Ήταν ξεκάθαρο όμως από την αρχή ότι τα πράγματα για τους πάντες θα πήγαιναν προς το χειρότερο. Όποιος δεν το έβλεπε αυτό, ανεξαρτήτως οπαδικής ταυτότητας, απλά είναι άμπαλος ή εθελοτυφλούσε. Άραγε, ποιο από τα δυο είναι χειρότερο; Ήταν ξεκάθαρο ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο έμπαινε ένας επικίνδυνος άνθρωπος.

Την τελευταία χρονιά του Κόκκαλη η ομάδα δεν τσούλησε καλά. Ο ίδιος ο Κόκκαλης δεν τσούλαγε καλά. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πέμπτος και ο Παναθηναϊκός με τους  δυο σωτήρες στην εξουσία πήρε το κατσαρόλι και το κύπελλο. Και είχες τον Πατέρα να περηφανεύεται ότι ήταν ο άρχοντας του παρασκηνίου. Φοβερή ειρωνεία έτσι; Να βρίζεις την παράγκα και να λες ότι αδικείσαι, αλλά ουσιαστικά να την ζηλεύεις και να την γουστάρεις. Να λες ότι ο Κόκκαλης είναι παραγκαδόρος και λαμόγιο κι όμως να θες κάποιον σαν αυτόν στην Προεδρία της ομάδας σου. Και στο τέλος να κάθεσαι και να ζητάς τα ρέστα για το λόγο που ο αντίπαλος σου είναι πιο ευνοημένος από σένα. Προσέξτε: όχι ευνοημένος, αλλά πιο ευνοημένος. Για όσους δεν γνωρίζουν, το ''πιο'' ονομάζεται ποσοτικό επίρρημα. Αλλά έτσι είναι: όταν ευνοείσαι (υποτίθεται ότι) το βουλώνεις κι όταν σε αδικούν με τον ίδιο τρόπο που αδικείς κι εσύ ουρλιάζεις και μιλάς για σφαγές. Γαμημένη υποκρισία.

Ο Κώστας Καίσαρης ισχυρίζεται ότι η επιτυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει από τη διαιτησία και την αθλητική Δικαιοσύνη. Ο Κάνθαρος προσθέτει και τις κωλοφυλλάδες που δεν κάνουν ούτε για κωλόχαρτο και ολοκληρώθηκε το πακέτο. Ο Ολυμπιακός ανέκαθεν είχε διασυνδέσεις στις τρεις συνιστώσες. Το ίδιο και άλλοι. Επομένως, πόσο ''ηθικό'' είναι όλοι αυτοί που έχουν σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου και τη φωλιά τους λερωμένη να κάθονται και να διαμαρτύρονται; Μια απλή ερώτηση υποβάλλω.


Και περνάμε στη λαίλαπα, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως γαμιάς. Το να θες να είσαι πρώτος καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά σου δεν είναι και πολύ καλό, για τον απλό λόγο ότι την επόμενη φορά που θα θελήσεις να ξαναπεράσεις από το ίδιο σημείο δεν θα βρεις τίποτα όρθιο, παρά μόνο καμμένη γη, και θα αναρωτιέσαι σαν πρωτόπλαστος τι συνέβη. Μου φαίνεται ότι στην προσπάθεια του να ξεπεράσει τον Κόκκαλη κάνει τραγικά λάθη, τραγικές ενέργειες, τραγικές δηλώσεις. Έχει χάσει τον έλεγχο. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο χώρο πώρωσε τον κόσμο της ομάδας του, προβληματίζοντας παράλληλα τους υγιείς φιλάθλους. Δεν μπορώ να καταλάβω από που πηγάζει η αντίληψη - που προφανώς οικειοποιείται ο Μαρινάκης - ότι για να γίνω αρεστός στο φίλιο κοινό θα πρέπει πρώτα να γίνω αντιπαθής στους ανταγωνιστές μου. Είτε αδυνατεί να καταλάβει ότι μπορείς να κερδίσεις την λατρεία του κόσμου μαζί με τον σεβασμό των αντιπάλων, είτε πολύ απλά δεν τον ενδιαφέρει. Όσο για την ακολουθηθείσα πολιτική των μεταγραφών δεν θα πω πολλά. Ότι κινείται, εκτελείται. Κυριολεκτικά εκτελείται. Πόσοι από αυτούς θα βρουν θέση στην αποστολή της ομάδας; Άγνωστο. Θα ήθελα να ήξερα τι κερδίζει με αυτή τη μέθοδο. Τους μαζεύει λες και είναι καπάκια μπύρας. Και ποιος είναι ο σκοπός; Να πάρει τον παίχτη για να ενισχύσει τον ανταγωνισμό στο ρόστερ της ομάδας; Να πάρει τον παίχτη για να μοιράσει χρήμα δεξιά και αριστερά; Να πάρει τον παίχτη για να τον καταστρέψει μόνος του; Να πάρει τον παίχτη για να μην καταλήξει σε ανταγωνιστή; Να πάρει τον παίχτη για να κάνει καζούρα και επίδειξη δύναμης προς τους πάντες; Να πάρει τον παίχτη για να τον δώσει δανεικό και να συσφίξει τις σχέσεις του με συγκεκριμένες ομάδες; Πραγματικό αίνιγμα.

Η μαγεία όμως έρχεται ακριβώς σε αυτό το σημείο. Βλέπετε ο οπαδός Μαρινάκης βρίσκεται και στην Προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Και κάθε φορά που κάνει δηλώσεις επικαλείται και τον αντίστοιχο ρόλο του. Όπως ο Πάγκαλος που την μία είναι Έλληνας πολίτης, την άλλη βουλευτής, την παράλλη μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και κάποιες φορές θυμάται ότι είναι και Αντιπρόεδρος της ελληνικής Κυβέρνησης. Για παράδειγμα το έγκλημα κατά της Ελλάδας το είπε ως Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Το 50-50 το είχε δηλώσει ως αγνός φίλαθλος που ενδιαφέρεται για το καλό του Ολυμπιακού ελληνικού ποδοσφαίρου. Εξάλλου όλοι εμείς πρέπει να είμαστε ευτυχείς που συμπορευόμαστε μαζί του. Το μπουκάλι που πέταξε στην Τούμπα μάλλον το έπραξε με την ιδιότητα του ερασιτέχνη καλαθοσφαιριστή, πράγμα που σημαίνει ότι αυτόματα αθωώνεται για την πράξη του λόγω ερασιτεχνισμού. Εδώ θα μου πείτε κι ο Πρετεντέρης πετάει μπουκάλια στο γήπεδο χωρίς μάλιστα να χάνει το ύφος των χιλίων καρδιναλίων. Τα γραφεία της Ε.Π.Ο. που άνοιξαν Σάββατο δεν προξενούν και ιδιαίτερη εντύπωση: εδώ ανοίγουν οι τράπεζες την Κυριακή. Τουλάχιστον το Σάββατο τα μαγαζιά είναι ανοιχτά. Κλείνω την παρούσα παράγραφο υποβάλλοντας ένα εύλογο ερώτημα: με ποια ιδιότητα λέτε να πραγματοποιήθηκε το επικό παραλήρημά του μετά το εντός έδρας ματς με τον Π.Α.Ο.; Είπε και πολλά ο μπαγάσας και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Την ιδιότητα του τρελού που μόλις ήρθε από το χωριό; Την ιδιότητα του μπέμπη που του πήρες την κουδουνίστρα του; Την ιδιότητα του φαγάνα που του έφαγες το μπιφτέκι του; Την ιδιότητα του κολλημένου οπαδού; Να μας απαντήσει ο Μητρόπουλος και ο Μώραλης παρακαλώ.

Κάποιοι Ολυμπιακοί μου λένε ότι αν είχα τον Μαρινάκη στην ομάδα μου θα χαιρόμουν και θα ήμουν περήφανος. Προφανώς αδυνατούν να καταλάβουν ότι ο Κάνθαρος είναι περήφανος μόνο για την επιλογή του από τον Θεό του πολέμου και του είναι (υπερ)αρκετό. Είναι περήφανος που είναι Άρης. Επιτρέψτε μου να γράψω ότι το ίδιο ισχύει για τους απανταχού Αρειανούς. Θέλω να πιστεύω ότι αν ερχόταν ένας τέτοιος άνθρωπος στην ομάδα μου θα διατηρούσα την οξυδέρκεια και θα τον έκραζα, όπως ακριβώς κάνω τώρα. Δυστυχώς την συγκεκριμένη οξυδέρκεια δεν την διαθέτουν οι δημοσιογράφοι. Αλλά είπαμε οι περισσότεροι έχουν επιλέξει λάθος επάγγελμα. Κάποιοι άλλοι μου λένε ότι αυτοί που βρίζουν τον Μαρινάκη, ουσιαστικά τον ζηλεύουν κι ως γνωστόν ότι δεν μπορείς να έχεις το χλευάζεις. Τι να ζηλέψω από τον Μαρινάκη; Την ομορφιά του; Την ευφράδειά του; Τους καλούς τρόπους του; Ή μήπως τους κάκιστους χειρισμούς  του σε πλείστα θέματα; Δεν βαριέσαι. Ότι και να πω δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολλά. Έχουμε πιάσει πάτο σε κοινωνικό επίπεδο, λογικό είναι το καράβι του ποδοσφαίρου (και του αθλητισμού γενικότερα) να αρμενίζει στραβά.

Η πεμπτουσία του άρθρου έγκειται στο ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού βαυκαλίζονται. Δεν μπορούν και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλα αυτά βαίνουν εις βάρος τους. Και δυστυχώς για αυτούς ο καθρέφτης είναι η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τους στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια. Το να θες να είσαι πρώτος στο χωριό και τελευταίος στην πόλη είναι μέγιστο φάουλ. Είναι πραγματικό έγκλημα κατά της Ελλάδας. Αλλά βλέπετε είμαστε εγκλωβισμένοι στον μικρό μας εαυτούλη. Μέχρι να βάλουμε μυαλό ας συνεχίσουμε να θυσιάζουμε την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας ως ''κέρδος'' την επικράτηση στο χωριό. Ωστόσο, αυτοί που λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο οφείλουν να γνωρίζουν ότι η πτώση τους θα προκύψει ακριβώς από την δεδομένη έλλειψη ανταγωνιστικότητας. Τέλος, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βαγγέλη (γαμιάς) για το ήθος και τις αξίες που διδάσκει. Εύγε.

Υ.Γ.1 Και εγώ κάλυπτα τον Κώστα Κατσουράνη.

Υ.Γ.2 Το 1992 οι W.A.S.P. κυκλοφορούν το concept άλμπουμ ''The Crimson Idol''. Όσοι δεν το έχετε ακούσει, ακούστε το. Στο τραγούδι που ακολουθεί ο Blackie Lawless δηλώνει ότι υπάρχει μια φλόγα στη καρδιά του και καμία βροχή δεν μπορεί να την σβήσει. Το ίδιο δηλώνει και ο Κάνθαρος.

Hold on to my heart, to my heart, to me, and oh no, don't let me go cause all I am, you hold in your hands, and hold me, and I'll make it through the night, and I'll be alright, hold on, hold on to my heart...

89 σχόλια:

  1. To post δεν το διάβασα ακόμα αλλά με την φωτό μιλάμε γονάτισα στα γέλια ρε χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα


    Θα επανέλθω να διαβάσω το ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμάσαι που μου λες;

    Τώρα για τον Καλόπουλο άστο καλύτερα μην ασχολείσαι. Δεν θα καταλήξουμε πουθενά.

    Επειδή παρακολουθείς στενά το blog (εξάλλου αυτό είναι αμοιβαίο), θυμήσου πόσες φορές έγραψα εκτεταμένα για τα κοράκια, παρ' ότι φαίνεται ότι κρατώ αρχείο με τα ... ανδραγαθήματά τους. Έπρεπε να ποανηρευτείς ότι για να το κάνω αυτή τη φορά κάτι ψυχανεμίζομαι.

    Επίσης δεν ασχολήθηκα ποδοσφαιρικά με το ματσάκι, ούτε και διαιτητικά, γιατί βρίσκω σ' αυτό άλλα θέματα σοβαρότερα.

    Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, καλημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και λίγα λες.
    Ο τύπος οχι μόνο δεν ξερει να ξυριστεί και να σουλουπωθεί αλλα δεν ειναι ικανός να συντάξει πάνω απο δύο προτάσεις με την προϋπόθεση αυτές να μην εχουν πάνω απο 4 λέξεις.
    Ειναι ο εκπρόσωπος όλου αυτού του διεφθαρμένου όχλου που οδήγησε τη χώρα στην κατάσταση που ειναι σήμερα, ακριβώς επειδη κουβαλούσαν νοοτροπίες μαρινάκηδων, τσαμπουκάδες και ξεχείλιζαν απο τεστοστερόνες.
    Κάθε υγιής φίλαθλος θα θέλει να μην υπάρχουν τέτοιου είδους παράγοντες ουτε στο ποδόσφαιρο ούτε πουθενά στην Ελλάδα.
    Περιμένω να δω αν θα τον καλέσει αθλητικός δικαστής μόνο και μόνο για τη φράση του οτι δίδαξαν αρχές στα παιδιά κάτι τέτοιο που ειπε και για το πώς κέρδισε το ελληνικό ποδόσφαιρο, να εξηγήσει με ποιόν τρόπο.
    Επειδη η αποστολή των φιλοξενούμενων έφτασε ασφαλής ; Μήπως δεν θα έπρεπε ;
    Ακόμα και αν ηταν πρόεδρος της ομάδας μου, δεν θα τον ήθελα, όπως δε θέλω και κάτι παρόμοιου είδους "Τίγρηδες", Ψωμιάδηδες, Μπέους, Βγενόπουλους, και τόσους παράγοντες που με το ύφος τους και μόνο προάγουν την βία και την εκδικητικότητα.
    Οταν πάλι θρηνήσουμε κάποιον νεκρό, δεν μπορεί να μην ειναι ηθικοί αυτουργοί οι μαρινάκηδες και οι αθλητικογράφοι του κ...
    Σταματάω, θα γίνω κακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά τα χθεσινά αίσχη περίμενα με πολύ ενδιαφέρον το επόμενο post σου και για άλλη μια φορά σε βρίσκω 100% σωστό.
    Καταρχάς ο παναθηναϊκός είναι άξιος της μοίρας του και με τις ανακοινώσεις και τα συλλαλητήρια απλά ξεφτιλίζεται περισσότερο. Όπως επίσης θα είναι και ο ολυμπιακός άξιος όταν του χρόνου θα διασύρεται για άλλη μία φορα στην Ευρώπη...
    Όσο για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα δεν βλέπω να υπάρχει φως απο την στιγμη που η ατιμωρησία ζει και βασιλεύει. Αυτοί (εννοώ παράγοντες, ομάδες, παίκτες, οπαδοί και διαιτητές) βρίσκουν και τα κάνουν, αφού ξέρουν οτι θα την γλιτώσουν, είτε αυτά λέγονται επεισόδια είτε εμπρηστικές δηλώσεις είτε αλλοίωση αποτελέσματος. Θα μου πεις όλη η ελληνική κοινωνία είναι δομημένη έτσι γιατί να διαφέρει το ποδόσφαιρο;
    Για μένα ο παναθηναϊκός αυτά τα δύο χρόνια είχε μία μεγάλη ευκαιρία, να δείξει οτι μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα καθαρά και οτι έχει διαφορετική νοοτροπία (ομαδική και οπαδική) απο τον αιώνιο αντίπαλο του αλλα κατι τέτοιο δεν ισχύει. Τώρα κάνεις δεν τον παίρνει στα σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΙΣΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!ΕΚΑΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟ POST ΣΟΥ..ΕΝΑ ΘΑ ΠΑΩ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΡΑΨΙΜΟΟΟΟΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα!Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα του 2011!!! Αυτή λοιπόν η εικόνα του αντιαισθητικού, παχύσαρκου, ημιμαθούς τύπου με πολλά φράγκα που "πουλάει τρέλα" σε όποιον γουστάρει γιατί απλά έτσι γουστάρει είναι η εικόνα της χώρας στην οποία ζούμε!! Αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα και αυτοί είναι οι πολίτες της. Αυτά μας αξίζουν. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Σε αυτή τη χώρα, όπου οι νέοι άνθρωποι κοιτάνε πως και πως να φύγουν μακριά, φωνές σαν τη δική σου φίλε Κάνθαρε, τη δική μου και πολλών άλλων ανθρώπων καταντούν γραφικές. Αντιθέτως φωνές σαν αυτές του αντιαισθητικού παχύσαρκου, με αδυναμία προφορικής έκφρασης σε σημείο που σε κάνει να αναρωτιέσαι για τη νοητική του κατάσταση, έχουν όχι μόνο καταφέρει να καλύψουν τις δικές μας φωνές αλλά πλέον παραδίδουν δωρεάν και μαθήματα "αξιών και ήθους". Εάν δε διαλυθεί συθέμελα το σύστημα δεν πρόκειται να υπάρξει καλύτερο μέλλον.

    ΥΓ1: Και εγώ και άλλοι τρεις φίλοι μου καλύπταμε τον Κώστα Κατσουράνη!!!

    ΥΓ2: Όταν ο Καλόπουλος σε διατεταγμένη -και πάλι- υπηρεσία στην Τούμπα μάθαινε στον Κούπερ (πρώτο του ματς στον πάγκο του Άρη) πως παίζεται η μπαλίτσα στην Ελλάδα, κανείς μας δεν το εκτίμησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κόκαλης όταν έκανε παλιότερα τα όργια εξαφανιζόταν τουλάχιστον. Άντε κάνα χοχοχο ήταν που και που, αλλά αυτό που κάνει ο αρχιδάτος Μαρινάκης δεν έχει προηγούμενο. Δεν λέω σαν Παναθηναϊκός έχω ευνοηθεί εκατοντάδες φορές και πέρσι και τα πολύ προηγούμενα χρόνια. Αλλά δεν θυμάμαι αυτήν την κατάστασή του στιλ και τα κάνουμε και το φωνάζουμε και δεν μας ακουμπάει κανείς γιατί είμαστε Ολυμπιακοί.

    Σχόλια για το αγωνιστικό μέρος δεν θα κάνεις ; Όχι ότι είχε τίποτα το ιδιαίτερο αυτός ο αγώνας αλλά μια κριτική των παιχτών θα την ήθελα από εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ματς του Σαββάτου μ' έκανε να ντρέπομαι για πολλά χρόνια...
    Δεν θα πω περισσότερα, τα είπες εσύ άλλωστε μια χαρά.
    Το τραγούδι γι' άλλη μια φορά υπέροχο!
    Καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε όχι και να μην έχουμε ακούσει το Crimson Idol... Δισκάρα, μαζί με το Headless Children τα καλύτερα των WASP.
    Τώρα για το Σάββατο, και να μην ασχολείται ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο κανείς, βλέπει στα ΜΜΕ τι γίνεται, τι να σχολιάσω εγώ που δεν έχεις ήδη πει εσύ και άλλοι σαν εσένα...
    Τέσπα, την καλημέρα μου Κάνθαρε, καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mένω στο όμορφο μουσικό κομματάκι και την φλόγα που δεν σβήνει φίλε μου!
    Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1η παρατήρηση: γελάω πολύ όταν ΟΣΦΠ και ΠΑΟ μαλώνουν μεταξύ τους για διαιτησία (100% δικαιολογημένα τα παράπωνα του ΠΑΟ, αλλά ας κάνει την αυτοκριτική του και αυτός...)

    2η παρατήρηση: γελάω πολύ με τις δηλώσεις των εκάστοτε Μαρινάκηδων - Πατεράδων κλπ. Παντελής απουσιά στοιχειδους πολιτισμού!

    Καλή εβδομάδα φίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή εβδομάδα.....!!!!!!
    Λοιπόν χωρίς να θέλω να το παίξω παντογνώστης φωτεινός....το 2ο γκολ των βάζελων ήταν γκόλ...τα σύκα σύκα ή σκάφη σκάφη...τυγχάνει και έχω ξαδελφο-κουμπάρο-μπαμπάδες γαύρους....+εμένα....και αγαπώ την ομάδα μου,αλλά απόρησα που δεν είδα να αλλάζει το σκορ....υπέρ τους...και άκουσα κάτι για οφ σαιτ (σαιντ) δεν ξέρω πως στο καλο γράφεται...ένιγουει.....αυτά!!!!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γεια σου ρε κανθαρε.
    για οσους δεν το εχουν μαθει την αμερικη την ανακυψε ο κολομβος το 1492.
    καποιοι αλλοι το εμαθαν μολις μπουκαραν οι γαυροι μεσα.
    η ουσια ειναι οτι εκει που μας χρωστουσαν μας πηραν και το γαιδαρο.
    ναι μπουκαραν μεσα γαυροι.
    ναι καποιοι επιχηρησαν να χτυπησουν παιχτες του βαζελου.
    ναι ο μαρινακης εβρισε παιχτες του βαζελου.
    το ιδιο κι ο μητροπουλος.
    τωρα γιατι γινετε τοσος θορυβος δε το καταλαιβενω.
    δεν μπηκαν βαζελοι στο ματς με τον ατρομητο μεσα??
    δεν επιχηρησαν να χτυπησουν παιχτες τους και τεχνικο τιμ??
    δε τους βριζανε σχεδον σε καθε εντος εδρας αγωνα??
    ο σισες που ηταν οταν γινονταν αυτα??
    αλλου εβοσκε???
    μαζι με το υλικο απο το ναο να παρει και το υλικο απο το οακα να παει στην ουεφα.
    λοιπον πολλα μπορει καποιος να μου πει οτι ειμαι αλλα οχι υποκριτης.
    φετος δε βγηκε η μαριανα και ειπε οτι παντα στηριζαμε τον οφη??
    εμεις χρονια το λεγαμε αλλα......
    οι οφητζηδες δεν ηταν αυτοι που κανανε κολαση τα παιχνιδια στο ηρακλειο??
    οι μπαοκοι το σπασμενο μπουκαλη που πεταξανε στο τζολε το μαζεψανε η ακομα ειναι καρφομενο στο κορνερ??
    για την κουλα δε θα πω γιατι βαριεμε...
    οι γαιννακοπουλοι λεει οτι επρεπε να παρει ο βαζελος την ομαδα και να φυγει απο το γηπεδο.
    μαλιστα.
    εγω τουλαχιστον δυο ομαδες θυμαμαι να πηραν τις ομαδες απο αγωνιστικο χωρο.
    ο μπαοκ και η ξανθη και τυχαια με τον ιδιο αντιπαλο τον βαζελο.
    τυχαιο??δε νομιζω.
    γιατι δεν ειπε ο γιαννακοπουλος το ιδιο οταν οι ακροβολιστες εριχναν με τα αεροβολα στο κλειστο του οακα??
    μη σας πιανει λοιπον τοσος πονος ρε παιδια!!!
    ενταξει κατι κοπελιες καταλαβαινο να απορουν και να εκπλησοντε αλλα ολοι εμεις που ασχολουμαστε με τη μπαλιτσα ας ειμαστε τουλαχιστον ειλικρινεις.
    αυτα που γινανε επισηρουν ποινη μιας αγωνιστικης και εκει τελος.
    τωρα πως τα καταφεραν οι αδοιηκουντες στον βαζελο απο εκει που τους βριζανε και τους σιχτιριζανε να αποθεονοντε θα το λυσει η επιστημη γιατι ο γκεμπελς πεθανε.κριμα.
    κι αφου απο τα σχολια βλεπω οτι αρκετοι απο εσας δε το ξερατε θα σας πω εγω τι παιζει.
    ο ζιλμπερτο ηταν να φυγει το γεναρη μπας και γλυτονανε κανα φραγκο στην παε αλλα ελειψη σχεδιασμου (ποιος να ψαξει για παιχτη και που?)τελικα εμεινε με το επιχηρημα οτι ανεβηκε αγωνιστικα(????????)
    ο σισες το καλοκαιρι θα εφευγε ετσι κι αλιως με φουστες η μη λογο ξηρασιας στο ταμειο.
    που να βρεις τωρα 2,5 μυρια??
    ο λετσος ψαχνανε ομαδα να τον πουλησουν μπας και δει λιγο φως το ταμειο να κρατησουν το βυντρας.
    καραγκουνης κατσουρανης θα κουναγανε μαντηλη καλαματιανο.
    εν ολιγεις μη ψαχνετε τι εγινε το σαββατο αλλα τελικα ποιος κερδισε απο ολο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σορυ ο δαιμονας του τυπογραφειου (ετσι δε λενε).
    στο ματς με τον ατρομητο ηταν κατι αντεξουσιαστες που απο τη βιασυνη τους να φυγουν απο το σπιτι πηραν και φορεσαν οτι βρηκαν μπροστα τους.
    τωρα πως γινετε και οι πιο πολλοι εβαλαν φανελα του βαζελου ας μας πει ο γοντικας η οποιος αλλος που κοπτετε για το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου.
    στο ματς με το βολο μπουκαραν τα μπουμπουκια να μαζεψουν μαργαριτες στον αγρο του οακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σιμφονό με το θέμει7 που τα λέη μια χαρά!!!μάληστα στο ιμίχρονω, εγό που το έβλαιπα από την τηλεόρασι ήδα ότι ο ζιλμπέρτος, ο σισές, ο λέτσος, ο καραγκούνης και οι άλη πήγανε και πιάσανε το καλόπουλο και το τρύφωνος και ίπανε "στο δέφτερο ιμήχρονο να μας αδεικήσοις γιατή έχουμε κλίσει σε άλλες ομάδαις το καλοκαίρι" και μετά ίπανε το μητρόπουλο και το μαρινάκη "εσίς να μας βρίζεται μετά στα απωδυτήρια" και μετά ίπανε στη κερκήδα "εσίς να κατεβήτε να μας της βρέξαιτε γιατή το καλοκαίρη κουνάμαι μαντήλη καλαματιανό"
    έτση καιρδισμένος βγίκε ο παναθαναικός απο όλα αυτά και σήγουρα το ελλινικό πωδόσφαιρο.
    καλά ρε Κάνθαρε εμίς θα σου ανοίγουμαι τα μάτηα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γαυράκο η όλη κατάσταση είναι για γέλια. Μακάρι να ήταν μόνο η φώτο.

    Υπουργέ μου ο Καλόπουλος είναι μια κατηγορία μόνος του. Το ίδιο και οι βοηθοί του. Ποιον βοήθησαν βέβαια είναι άλλο θέμα. Πάντως, όχι τον Ολυμπιακό.

    Τζονάκο μήπως ήρθε η ώρα να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο; Μήπως ήρθε η ώρα να αποβάλλουμε αυτά τα αποβράσματα; Μήπως ήρθε η ώρα να αναβαθμιστούμε κοινωνικά και πολιτιστικά; Και δεν αναφέρομαι μόνο στον Μαρινάκη (γαμιάς) και στον κάθε Μαρινάκη. Είναι και αυτά τα καθάρματα που δηλώνουν δημοσιογράφοι.

    Ανώνυμε δυστυχώς η ατιμωρησία μοχλεύει πολλές από τις παραβατικές συμπεριφορές που επιδεικνύουν οι λαίλαπες και οι γαμιάδες. Κι από τη στιγμή που τα θεμέλια της κοινωνίας είναι σαθρά δεν μπορώ να περιμένω τίποτα καλύτερο. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν άνθρωποι με όραμα, με θέληση και με ικανότητα δεν μπορώ να περιμένω τίποτα καλύτερο. Δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις.

    Μαρία και μόνο που υποβλήθηκες στη διαδικασία να διαβάσεις την ανάρτηση σε ευχαριστώ. Από κει και περά δεν είναι θέμα Αθήνας και ποδοσφαίρου. Ο χουλιγκανισμός υπάρχει παντού. Δυστυχώς. Από την οδήγηση μέχρι το ίντερνετ.

    Ανώνυμε ξεκινώ με τα Υ.Γ. σου. Πρώτον κι εγώ κάλυπτα τον Κατσουράνη και δεύτερον γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει Καλόπουλος. Αυτή την εικόνα που περιγράφεις στο σχόλιο σου μπορούμε να την ισοπεδώσουμε; Να την μουτζουρώσουμε; Να την εξαφανίσουμε; Και γιατί να πουλάμε τρέλα κι όχι λογική; Γιατί να πουλάμε ψεύδη και ανακρίβειες κι όχι αλήθειες; Είμαστε πολύ πίσω ρε γμτ.

    Περίνιο όπως είχε πει κι ο Σκόρδας όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια. Ο Κόκκαλης είχε την φοβερή ικανότητα να λειτουργεί ως οπαδός και συγχρόνως ως στυγνός επιχειρηματίας. Ο Μαρινάκης έχει χάσει τον έλεγχο. Και το χειρότερο είναι ότι δεν το συνειδητοποιεί και δεν τον ενδιαφέρει να το κάνει. Αγωνιστικά δεν θα σχολιάσω. Βασικά δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με το ματς και για αυτό ανέβασα ανάρτηση για την ΑΕΚ, αλλά νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει προ πολλού από τα στενά αθλητικά πλαίσια. Εδώ διακυβεύονται πολλά περισσότερα. Και θλίβομαι που βλέπω αρκετούς να σφυρίζουν αδιάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αstrofegia πράγματι το τραγούδι υπέροχο. Και μάντεψε: και αυτό με εκφράζει σε τεράστιο βαθμό. Δυστυχώς αυτά που έγιναν προχθές δεν ήταν υπέροχα και δεν με εκφράζουν σε κανένα βαθμό. Και δεν μιλάω ως περήφανος Αρειανός, αλλά ως άνθρωπος.

    Γεια σου Έλενα. Καλή βδομάδα να έχεις και όμορφες δημιουργίες.

    Σκοτεινέ Σεφ συμφωνείς ότι οι WASP είναι από τα πιο υποτιμήμενα συγκροτήματα; Και τα ακέφαλα παιδιά δισκάρα είναι. Θα τζοντάρω κανά κομμάτι σε κάποια ανάρτηση. Όσο για τα ΜΜΕ τεράστια πληγή. Χέουσα πληγή. Το οιδομόμημα χρειάζεται πολλά μερεμέτια. Το σταματάω εδώ, διότι θα με πουν και αντιδημοκράτη.

    Όλγα καλά κάνεις και μένεις στο τραγούδι. Η δική μου η φλόγα που καίει στη καρδιά μου δεν θα σβήσει ούτε με 10000 πυροσβεστήρες τιγκαρισμένους με διοξείδιο του άνθρακα.

    Biologion είπαμε: όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια. Δυστυχώς ο άνθρωπος εκ φύσεως είναι ζώο απείθαρχο που διακρίνεται απο υποκρισία. Όσο για τον πολιτισμό αρκεί να πω ότι ο Παρθενώνας δεν σημαίνει πολιτισμός. Πολιτισμός είναι κάτι πολύ βαθύτερο. Και να σου πω και κάτι; Ακόμα και στη ζούγκλα επικρατεί μια αρχή και ένα τέλος. Εδώ δεν επικρατεί τίποτα.

    Μαιράκι μου φαίνεται ότι κι εσύ κάλυπτες τον Κατσουράνη. Όλοι καλύπταμε τον Κατσουράνη αδέρφια.

    Άστα να πάνε Χαράλαμπε. Άστα να πάνε.

    Θέμη, προσπάθησε να ξεχάσεις ότι υπάρχει ο ΠΑΟ. Όλα αυτά που έγιναν, έχουν ξαναγίνει. Τα έχουμε δει. Αλλά όταν τα κάνεις το βουλώνεις. Ο Κόκκαλης τουλάχιστον το βούλωνε. Ο Κόκκαλης όμως δεν ήταν τυχαίος. Το να βγαίνει ο Πρόεδρος σου που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος του πρωταθλήματος δεν είναι μόνο προκλητικό. Δεν δείχνει μόνο θράσσος και ανικατότηα να αντιληφθεί κάποια βασικά πράγματα. Δείχνει ότι υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που προκρίνει και διατηρεί τέτοιες συμπεριφορές. Από πολιτικούς, δημοσιογράφους, οπαδούς. Κι αυτό είναι το χειρότερο. Αυτό πρέπει να καταλύσουμε. Το σύστημα. Και εσύ και ο ΠΑΟ έχετε τις φωλιές γεμάτες με ακαθαρσίες. Ποιο είναι το θέμα; Το ποιος έχει λιγότερους ή περισσότερους σκελετούς στην ντουλάπα του ή ότι αυτές οι φωλιές πρέπει να καθαριστούν;

    Πέστα ρε ανώνυμε. Ήμουν τυφλός και μου άνοιξες τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κανθαρε μας δουλευεις???ποιος παο??ξεχνας τα μπουμπουκια που υποθαλπτετε εσεις στον αρη??
    για ρωτα τον κοντομηνα να σου πει αν δεν ξερεις.
    οι ιδιοι ειναι και τωρα.
    οταν απεναντι σου εχεις λαμογια και ρεμαλια τετοιος πρεπει να εισαι και συ.
    κι αν δεν εισαι να γινεις.
    τα αλλα ειναι στη σφαιρα της φαντασιας.
    και μια που ηρθε ετσι η κουβεντα για πες κατι για το μπασκετακι και τους αγγελοπουλους μιας και οι αντιπαλοι τους οι γιαννακοπουλοι δραστηριοποιουντε και στο ποδοσφαιρου μου αρεσαν οι δηλωσεις του θαναση.
    ολο ειληκρινια ηταν.
    ρε συ με αυτα και αυτους και λιγα τους ειπε ο μαρινακης
    στην προκειμενη περιπτωση ο μαρινακης ειναι το δεντρο και ολοι οι αλλοι το δασος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ακούω από εχθές συζητήσεις/διαφωνίες μεταξύ ολυμπιακών και παναθηναϊκών, και το γενικό συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι ο ένας προσπαθεί να πείσει τον άλλο ότι αυτός έχει φερθεί λιγότερο π**στικα. Σε αυτό που συμφωνούν δηλαδή είναι ότι και οι δυο έχουν φερθεί π**στικα! Καταλάβετε ρε παιδιά ότι και οι μεν και οι δε τα ίδια σκατά είστε.

    ΥΓ: Ο Μητρόπουλος ακόμα στους αγωνιστικούς χώρους βρίσκεται, όταν ο Χάβος τρώει 2 μήνες αποκλεισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Και εγώ κάλυπτα τον Κώστα Κατσουράνη"
    Λύθηκα στο γέλιο!!!
    Πέραν τούτου, σωστά και ωραία τα λες Κάνθαρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θέμη, πάλι προβαίνεις σε συγκρίσεις. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Μαλακίστηκε ο Μαρινάκης, ναι ή όχι; Προκαλεί ο Μαρινάκης ναι ή όχι; Εκτέθηκε ο Μαρινάκης, ναι ή όχι; Το θέμα είναι ότι μαζί με τον εαυτό του εκθέτει και τον Ολυμπιακό με τον κόσμο του. Αυτό πρέπει να καταλάβετε. Εκτός αν θέλετε να σας αντιπαθούν σφόδρα όλες οι ελληνικές ομάδες ανεξαρτήτως σε ποια εθνική παίζουν. Για μένα ο Μαρινάκης είναι απόβρασμα και πρέπει να αποβληθεί από το σύστημα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πρέπει να τον αποβάλλον.
    Είμαι σίγουρος ότι ο Μαρινάκης εκφράζει ένα ελάχιστο ποσοστό του κόσμου του Ολυμπιακού. Όπως πρέπει να αποβληθεί ο Μάκαρος, ο Μπέος, ο Πατέρας, ο Κομπότης και τόσοι άλλοι. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεβρωμίσουμε επιτέλους.

    Γιώργο ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Προσπαθούν και οι δυο να πείσουν τους εαυτούς τους ότι έχουν λιγότερους σκελετούς στην ντουλάπα τους από τον άλλον. Όταν αδικείς είναι ωραία. Όταν σε αδικούν με τον ίδιο τρόπο που αδικείς ουριάζεις. Δεν πάει έτσι. Δεν πάει καθόλου έτσι. Ο Μητρόπουλος κανονικά θέλει δυο αιώνες αποκλεισμό. Όσο για τον Χάβο πρόκειται για σκάνδαλο.

    Μικρέ Σκάουτερ μου φαίνεται ότι και εσύ κάλυπτες τον Κώστα Κατσουράνη. Ευχαριστώ φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. με την κόκκινη μπλούζα-σύνθημα πολύ γέλασα κανθαράκο μου.
    με τα του ποδοσφαίρου πολύ αηδίασα
    με το τραγούδι πολύ ευφράνθηκα

    με την φλόγα σου πολύ-πολύ χάρηκα!!!

    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. A ρε Κανθαρε εγραψες παλι.
    Τελικα το ποσο περηφανοι Αρειανοι ειμαστε το ξερουμε μονο εμεις και δε μας ενδιαφερει να το μαθουν οι αλλοι.Σου κανω copy/paste ενα σχολιο που εκανα σε αλλο φιλο βαζελο που ειναι πικραμενος .
    Γιωργο καθολου δε με αγγιξε(μιλαω παντα ποδοσφαιρικα)καλα να κανουν και καλα να παθουν.
    Αυτα που γιναν το σαββατο μεταξυ των αιωνιων γινονται συνηθως σε καθε αγωνιστικη με μικροτερους αντιπαλους.
    Απλως εκει δεν ασχολειται κανεις,βλεπεις ειναι τα λιμα του ποδοσφαιρου,οι ομαδες που συμπληρωνουν την 16αδα του πρωταθληματος.Η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο.
    Ο δε τζιμπριλακος σιχαθηκε το ελληνικο πρωταθλημα και θα φυγει.
    Δεν το σιχαινοταν οταν επαιρνε οχι μαιμου αλλα ουρακοταγκο πεναλτυ και κερδισε τον αγωνα με την ομαδα μου τον Αρη,δεν σιχαινοταν το ελληνικο πρωταθλημα οταν ακυρωναν κανονικο γκολ του Αρη,δε σιχαινοταν το ελληνικο πρωταθλημα οταν πηρε πεναλτυ στη Νεα Σμυρνη που ουτε ο Βαρδινογιαννης δε θα εδινε.Του στερησαν λεει το ψωμι του,εσυ οταν στερησες το ψωμι των αλλων συναδελφων σου γιατι εκανες την παπια.Τα ιδια και χειροτερα κανει και ο δαφνοστεφανωμενος,απλως φαινονται σε δυο αγωνιστικες απο τις 30 που εχει το πρωταθλημα.
    21 Φεβρουαρίου 2011 6:57 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνω με τον Θεμη σχεδον σε ολα. Συμφωνω και με σενα που δεν πας τον Μαρινακη.

    Ο Μαρινακης προσπαθει να γινει ο νεος Κοκκαλης, αλλα αυτο δεν εχει να λεει. Ποιος σου ειπε ομως οτι καποιον Ολυμπιακο τον αντιπροσωπευει ο Μαρινακης ο Κοκκαλης ο Μητροπουλος ο Μωραλη κλπ? Ολοι αυτοι ερχονται και παρερχονται. Η ιδεα μενει, σκεψου ποσες φορες η 7 τα εβαλε με Κοκκαλη και Λουβαρη, ενα ολοκληρο Καραισκαι εβραζε και εβριζε. Γιατι ο Ολυμπιακος (και ο καθε Ολυμπιακος) ειναι πανω απο τις διοικησεις για τους οπαδους.

    Συμφωνω στο οτι οι δηλωσεις του Μαρινακη ηταν για "κορνεδες", αλλα ειπε ομως και και σωστο που ΚΑΝΕΙΣ δεν το εγραψε. Ειπε οτι σε οσες εκδρομες πηγαν φετος Ολυμπιακοι δεν εγινε το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. Γιατι ετσι ηταν η συμφωνια μεταξυ διοικησης-Εφτα, δεν κανετε τιποτα ακραιο παιρνουμε εισιτηρια, με το παραμικρο δεν ξανακανουμε αιτηση. ;)

    Φετος δεν ξερω αν εχεις μαθει τι εχει γινει σε ματς Β Εθνικης... που περασαν στο ντουκου!! Ααα ξεχασα ομως αυτα δεν πουλανε στο ΜΜΕ μονο το connx tv δειχνει τα ματς. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλησπερα και απο εμενα
    σαββατο βραδυ αποφασισα οτι ηρθε η ωρα να αποχαιρετισω την γαλλια και να επιστρεψω στην καταντια.μιλωντας με τον πατερα μου οσο ημουν στο Charles de Gaulle μου ειπε μεχρι να προσγειωθεις θα εχει τελειωσει και το ντερμπυ,αν ειναι αρτιμελης η ομαδα μας.
    οταν με μαζεψε απο τον βενιζελο το φιασκο ειχε τελειωσε αλλα το πανηγυρι μολις αρχιζε.

    και εκει μου ειπε ο μπαμπας(ο οποιος ειναι πειραιωτης παναθηναικος) γι αυτους τους λογους φευγεις απο την ελλαδα,γιατι και το ποδοσφαιρο μερος την ελληνικης κοινωνιας ειναι.

    καθε φορα ,πλεον, που γυριζω επιβεβαιωνω την δυσκολη αποφαση που πηρα πριν λιγους μηνες.
    ντρεπομαι για πολλα πραγματα σε αυτην την χωρα,με λυπουν περισσοτερο ,λαθος.

    σαν παναθηναικοι δεν ειμαστε αγιοι(οποιος πει το αντιθετο μαλλον εθελοτυφλει) αλλα τετοια αισχη δεν διαπραξαμε ποτε.γι αυτο ειμαστε παναθηναικοι εξαλλου.φαντασου να ειχε λαβει χωρα ολη αυτη η αδικια εις βαρους του απογονου,φαντασου η νετ να "εκλινε" προς τα εμας,φαντασου λοιπον ποσο "ειρηνικη" θα ηταν η συγκεντρωση των προβατων στο ραδιομεγαρο της ερτ.δεν θα ειχε μεινει ουτε το σκυροδεμα.

    ο μαρινακης ειναι η ντροπη των παντων,οχι μονο του ελληνικου ποδοφαιρου.για εμενα,αντιπροσωπευει μεγαλο κομματι του ελληνικου πληθυσμου(ναι αναφερομαι στον λαο του κωλου).ο κοκκαλης τουλαχιστον εκανε οτι εκανε αλλα 'κατω απο το τραπεζι'. δεν εδινε ποτε στομφο στην λαμογια,στην κλεψια,στην παραγκα.ο μαρινακης κλεβει,προκαλει και το βροντοφωναζει,λες και ειναι μαγκια.αλλα ολα αυτα στην ελληνικη κοινωνια λιγο ενδιαφερουν.
    βλεπεις ειμαστε συνηθισμενοι σε ολα αυτα.

    ποτε δεν προκειται να αποδωθει δικαιοσυνη,θα ριξουν ενα προστιμο της ταξης των 50 με 70 χιλ ευρω στην παε των απογονων και μεχρι εκει.

    καλο βραδυ και καλως σε ξανα-βρηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε παιδιά μου φαίνεται ότι δουλευόμαστε εδώ και δύο μερες. Αφού δε γίνονται πιστευτές οι μαρτυρίες των οπαδών του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν στο γήπεδο, γιατί να γίνουν πιστευτές οι μαρτυρίες των παιχτών και των παραγόντων του ΠΑΟ. Μηπως είναι πιο αντικειμενικοί ? Ας δούμε τι βλέπω εγώ στην τηλεόραση επί δύο ημέρες, και αν βλέπετε κάτι διαφορετικό, πείτε μου να βάλω γυαλιά. Δεν βλέπω ούτε έναν οπαδό να χτυπάει παιχτη του ΠΑΟ. Αντιθετα βλέπω παιχτες του ΠΑΟ, να κτυπούν, να κλωτσούν και να πετούν μπάλες σε οπαδούς του Ολυμπιακού. Πειτε μου εσεις οι υγιεις φίλαθλοι, αν είναι υγιές να προκαλεις έναν οχλο 30000 ατόμων και να μην περιμένεις συνέπειες ?
    Αλλά επειδή θα μου πειτε ότι φοράω κόκκινα γυαλιά, και το δέχομαι, ας δούμε τα γεγονότα εκ του αποτελέσματος. Ειχαμε τραυματία παιχτη του ΠΑΟ ? Οχι. Ειχαμε απόπειρα ξυλοδαρμού ? Ναι. Αρα η διοικηση του Ολυμπιακού που τόσο κατηγορείτε, πέτυχε να προστατεύσει την αποστολή του ΠΑΟ.
    Ειχαμε επίθεση στο σπίτι του Τοροσίδη και φθορά ξένης περιουσιας από οπαδους του ΠΑΟ ? Ναι. Ειχαμε δηλώσεις παιχτών και παραγόντων του ΠΑΟ, που εξώθησαν του οπαδούς τους σε αυτές τις ενέργειες ? Ναι. Αρα οι παίχτες και οι παραγοντες του ΠΑΟ ειναι ηθικοί αυτουργοί.
    Ειχε ζητήσει ο Μαρινάκης ξήλωμα της ΚΕΔ στην αρχή της χρονιάς, και το αιτημά του δεν έγινε δεκτό ? Τωρα επανέρχεται με το ίδιο αίτημα, και να δούμε ποιοι θα δεχτούν, για να δούμε και ποιους βολεύει η κατάσταση στην τελική .
    Κατα τα άλλα φταίει για ολα ο Μαρινάκης…
    Οσο για τους WASP…ΘΕΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. φιλε κι εγω καλυπτα τον Κωστα Κατσουρανη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ Bakaliaros

    ...σαν παναθηναικοι δεν ειμαστε αγιοι(οποιος πει το αντιθετο μαλλον εθελοτυφλει) αλλα τετοια αισχη δεν διαπραξαμε ποτε.γι αυτο ειμαστε παναθηναικοι εξαλλου...

    Μαλλον λειπεις χρονια απο Ελλαδα ε? Γιατι αν δεν εχεις ενημερωθει, σε ΟΑΚΑ, Καβαλα, Τριπολη, Περιστερι εγιναν χειροτερα πραγματα με την ομαδα σου!! Μιλαμε για μονο για την φετινη σεζον, αμα θες παμε και πιο πισω και για το τι εγινε περσυ στο οακα με τις μολοτοφ, τις κροτιδες, τον ξυλοδαρμο απο οπαδο στον Ζεβλακοφ και την κοπελα που εχασε τα δαχτυλα της. Δεν νομιζω να εχει νοημα ομως!

    Δεν δικαιολογουμε τιποτα με ολα αυτα, αλλα ας μιλησουμε και μια φορα ΧΩΡΙΣ ΨΕΜΑΤΑ και τουλαχιστον ας πουμε μια φορα σταρατα οτι ειμαστε Εμπαθεις με τον αντιπαλο γενικα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. AEK OLE
    *********************************************
    ΑΝΕΚΔΟΤΟ...

    .... Μια φορά ένας τύπος καθόταν σε ένα μπαρ. Εκεί που καθότανε και έπινε το ποτό του μπαίνει μια τύπισσα με ...φοβερό κορμί!!! Τρελάθηκε!!!
    Πάει δίπλα της να της μιλήσει,
    γυρνάει αυτή το κεφάλι της
    και τότε ο τύπος τρελαίνεται,
    η τύπισσα είχε απίστευτο κορμί αλλάAAAAAA
    η φάτσα της ήταν αίσχος.
    @@.
    Οπότε την ρωτάει:

    - Που το έφτιαξες αυτό το κορμί κούκλα μου?

    - Στο κολυμβητήριο απαντάει αυτή!!! ...

    - Και το κεφαλάκι; Δεν το βουτάμε καθόλου μέσα?
    ??????????!!!!!!!!!!!!!!??????????XAXAXA!

    *******************************************
    GAYROI VA FA UN CULO!- MIA AEK fan+ole!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε συ Κάνθαρε, έχεις προηγούμενα με τον Βαγγέλη; Πλακα κάνω:)
    Λοιπόν, εγώ αυτόν τον παράγοντα τον έχω δει λίγους μόνο μήνες και ή θα περιμένω να τον κρίνω σε βάθος χρόνου ή θα τον κρίνω από τον Ιούλιο έως σήμερα..Όχι μόνο για προχθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. LAB edw...exw na tonisw 3 pragmata..den 8a diafwnisw sto gegonos oti nai ontws kanthare exoun eunoi8ei k oi 2 asta poume megales omades tis Ellados,to na ka8isw k na dwsw simasia stous ili8ious olimpiakous giati mono i lexsi auti tous xaraktirizei einai to ligotero pou mporw na kanw auti tin stigmi.Mporeis na sta8eis k na peis pws auto to paixnidi itan a8lia stimeno se simeio pou afise ola ta para8yra anoixta k pleon ola brosta mas einai olaka8ara fanera.To elliniko prwta8lima einai apolyta elegxomeno k oxi aparaitita mono apo ton olimpiako.Gegonos omws einai pws sigoura ta o olimpiakos iperexei autwn twn prwta8limatwn k g auto einai i megalyteri omada entos sinorwn.O de marinakis einai enas axsestos,apolitistos,anwrimos,ampalos,prokliktikos,xasisakias profanws me polla psixologika k megali dosi 8a lega pswniou k epidexsiotitas...den mpenw kan sto kopo na xaraktirisw ola auta pou ekane k eipe k stin ousia kanenas ma kanenas na mi pratei tpt kako pros to proswpo tou afinontas auto to dianoitika problimatiko an8rwpaki atimwrito.To an fihei ws proedros ligkas isws einai to ligotero!Xairomai polloi gaurakia giati sas to karfwse o leto pou na pw tin ali8eia exseplagin ap tin apodosi tou k an leptomeriaka veltionotane se kapoia pragmata nai 8a tane megalos paiktis,xairomai gia ton megalo CICCE pou kaneis edw stin elladitsa de dia8etei k eimai nai yperifanos genika Pana8inaikos asxetos twn oswn ginontai en kairo se auti tin arrwsti,(mallon k auti omada)..Kanthare twra 8a anafer8w se sena,xairomai k goustarw pou eisai kaustikos k timios 8a lega pros ton sxoliasmo sou oswn afora tis alles omades akoma k tis dikias sou.Pou para tauta exei kator8wsei to akator8wto k stin ousia kouventa kamia!!!!!!!!apo pou8ena...gia mia poreia pou einai pragmati axsiozileuti,omws mporeis na sxoliazeis ek toutou oswn afora tis omades mexri enos simeiou.Pio einai auto?,i apantisi eu8is amesws oti gia na isosta8miseis tous sxoliasmous sou gia tis doiikiseis twn omadwn autwn olimpiakou k pana8inaikou 8a prepei na ftaseis se simeio na xeis k sy tin antistoixa megali doiikisi..giati an eixes k sy megalo isxiro proedro ikano na se ferei se epipedo tetoio k o antagwnismos einai isotimos sta xartia toulaxiston tote oi antistoixes antidraseis sou de 8a itan idies..twra 8a mou peis re lab eisai malakas teleios me aniparkto butzet se sxesi me to diko sou k kanw papades stin eurwpi...ok ekei pragmatika de xerw ti 8a pw toulaxiston apo dw,alla sigoura de pisteuw pws ta xseftilikia tou olimpiakouli sigkrinontai me ta antistoixa tou pana8inaikou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. LAB k pali dioti kanthare sta mi epaggelmatika xronia k epi xronia pou pezane domazoi,antwniades k loipa pou den itan stimena tote ta prwta8limata poios itan megali omada....Na xeroume k ligo apo istoria k giati k apo pou xekinisan ola sto elliniko podosfairo dioti adiamfisvitita megalyteri istoria tin exei o Pana8inaikos k kaka ta psemtata de ftaine oi omades san onomata gia ti katantia tou ellinikou podosfairou,einai i fimi tous tetoia i katagwgi pou otan xeirizontai apo maurous epixeirimatias me ofeloi tote pio einai to apotelesma????auto pou eidame proxtes...k an osa akoustikan peri apantisis tou tzigger sto patera gia na diatirisei mia omada ka8ari tote tzigger bravo sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Kanthare LAB k pali sxoliase se parakalw to derby panaitolikou-pas giannena k ti sinenteuxsi sto telos tou paikti tou panaitolikou k pes mou esy meta einai 8ema telika mono fila8lwn?autos k o marinakis 8eloun kremasma k stin ousia epidiknioun ta xaraktiristika tou ellina politi poia einai auta? M A L A K A S!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. LAB ηρέμησε αγόρι μου, θα σου έρθει τίποτα. Οσο διαβάζω αυτά που γράφετε βαζελακια,(περι ηλιθίων Ολυμπιακών και παχύδερμου,ασχετου, αμπαλου κλπ Μαρινάκη ) τόσο τον φχαριστιεμαι τον τροπο που σας νικήσαμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Επικίνδυνος και κλασικός νεοέλληνας. Να κερδάμε με κάθε τρόπο, να εκμηδενίζουμε τους άλλους, να θρηνήσουμε θύματα αρκεί να γίνει το δικό μας.
    Ενδεικτικό της ευρύτερης νοοτροπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. αν τουλαχιστον το ρημαδι τον υπολογιστη σας τον βαζατε να ψαξει στο google θα βρισκατε χιλια δυο πραγματα να μαθετε γιατι κρινωντας απο αυτα που λενε μερικοι ειναι πολυ μικροι σε ηλικα.
    λεει ο μπακαλιαρος:
    και εκει μου ειπε ο μπαμπας(ο οποιος ειναι πειραιωτης παναθηναικος) γι αυτους τους λογους φευγεις απο την ελλαδα,γιατι και το ποδοσφαιρο μερος την ελληνικης κοινωνιας ειναι.:
    προφανως ο μπαμπας περναγε τοσο καλα στην ελλαδα τη δεκαετια του 80 και πολιτικα και ποδοσφαιρικα που αποφασισε να παντρευτει και να φερει στον κοσμο το βλασταρι του το οποιο μεγαλωσε (ποδοσφαιρικα)μεσα στο ηθος που διδαξε ο βαλιτσογιανης με τα κουμπουρια και τις δυσμενεις μεταθεσεις.
    οταν κατακτωντας το πρωταθλημα του 96 με 16 βαθμους διαφορα και πορεια στους 4 του τσου λου ειχε μεσο ορο εισητηριων στο οακα 2,000 εισητηρια.
    τοτε το βλασταρι θα τελειωνε το δημοτικο μαλον και διπλα στην τηλεωραση στο δωματιο του θα υπηρχε σιγουρα η κασετα του video (δεν ειχε dvd τοτε)με τα κατορθωματα της αγαπημενης του ομαδας.
    μετα βαιβαια ηρθε ο κακος ο κοκκαλης και γκρεμισε το ωραιο καστρο του μπαμπα που μεσα ειχε τοποθετησει το μικρο πριγκηπα κι ετσι ο μπαμπας εστειλε τον καλυτερο του ιπποτη να το σωση και να το φυγαδευσει στη γαλια.
    ρε φιλαρακο μαθε πρωτα την ιστορια σου αλλα οχι απο τον μπαμπα σου.
    αντε σε κανα καφενειο στα ταμπουρια η στο χατζηκυριακιο να στη μαθουν μεγαλοι ανθρωποι με μουστακια και παντελονια και που τον καφε τους τον πινουν χωρις διπλα στο φλυτζανι να εχει κρουασαν.
    αλιως κατσε οσο κατσεις και μετα φυγε με τη σισι για γαλια και βοηθατον με τις βαλιτσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Kαλημέρα καλέ μου φίλε! Βλέποντας από μακριά τις φάτσες κάποιων ανθρώπων (Πατέρας, Μαρινάκης, Μάκαρος) υποθέτεις εύκολα τι κώδικα αξιών πρεσβεύουν!!!
    Δεν φταίνε αυτοί όμως. Φταίμε κι εμείς γιατί τέτοιο ποδόσφαιρο θέλουμε. Όσοι έχουμε παίξει μπάλα και ασχολούμαστε ξέρουμε πολύ καλά τι σκατά είναι το σύστημα από τις τοπικές κατηγορίες. Μαλάκες και ανίκανοι άνθρωποι που αποφασίζουν σε κάθε ΕΠΣ. Διαιτητές που γίνονται διαιτητές γιατί δεν θα τους ήξερε κανείς αλλιώς και κουβαλάνε πάντα μαζί τους τα κόμπλεξ τους...

    Αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός, όπως έχει αδικήσει άλλους, οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν αδικήσει κάποιους άλλους. Φαύλος κύκλος, απόστημα που δεν σπάει γιατί βρωμάει.. Μόνο το ακουμπάμε για τον ντόρο και μόνο!

    Η πολιτεία θα μπορούσε με εισαγγελείς και ορκωτούς λογιστές να στείλει μέσα σε ένα 3μηνο τις μισές επαγγελματικές ομάδες στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, όπως είναι νομικά και κοινωνικά σωστό. Δεν το κάνει και δεν θα το κάνει. Γιατί; Πολλές οι απαντήσεις και πολλές μπορεί ο καθένας μας να σκεφτεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. εσυ ρε lab (ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
    ενταξει ο μαρινακης ειναι χοντρος αξεστος απολυτιστος προκλητικος ανοριμος χασισακιας.
    ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΜΩΣ ΕΕΕΕΕΕ???
    ΣΩΜΑΤΑΡΑΣ ΦΕΤΕΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ!!!
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΕΕΕΕ???ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΗΓΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΕΕΕ??
    ΡΕ ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.
    ΑΝΤΕ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ(ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ)ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ
    ΠΡΟΒΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΙΑ ΔΟΜΑΖΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ
    http://www.youtube.com/watch?v=HpMEm1tgdLw
    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΙΩΠΟΥΜΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πάντως στη χθεσινή ανακοίνωση ανέλαβε την "ατομική" του ευθύνη...τώρα τι σημαίνει αυτό...και κάποιοι άλλοι είχαν αναλάβει προσωπικά την ευθύνη για το Βατοπαίδι...ε και, έγινε τίποτα; Καραμέλα έχει γίνει αυτό.
    Τέλος πάντων, τώρα που το σκέφτομαι...μάλλον και εγώ κάλυπτα τον Κατσουράνη:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλημέρα Κώστα μου.

    Το ματς του Σαββάτου έχει γίνει σίριαλ… Αυτό που απορώ είναι ότι κάθε φορά όταν κάνει τα δικά του ο βάζελος, δεν το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα, ενώ στο ντέρμπυ του Σαββάτου όλοι πέσανε να φάνε τον Ολυμπιακό.

    Ο Μαρινάκης είναι μάγκας γαύρος και τον θέλω στην Προεδρία του Ολυμπιακού. Μπορεί να είπε κουβέντες παραπάνω, είχε όμως τα κότσια να βγει και να το παραδεχτεί…όχι σαν μερικούς άλλους που ακόμη κάνουν τις πάπιες.

    Δεν πιστεύω πως ο Μαρινάκης κάνει ότι κάνει για να πουλήσει πνεύμα, δε θα πετούσε τα λεφτά του αν πίστευε πως δεν άξιζε τον κόπο να κάνει κάτι, π.χ μεταγραφές. Πολλοί τον κρίνουν γιατί εκτός από Πρόεδρος είναι και οπαδός και δε φοβάται να το δείξει. Αν το έκανε για να πουλήσει μαγκιά θα πήγαινε με μπράβους στις κερκίδες και όχι μόνος του. Αυτό δεν πάει να πει όμως ότι το κάνει για να κερδίσει τις εντυπώσεις…

    Σήμερα ότι και να κάνουμε (γενικά) σαν άνθρωποι, ο κάθε ένας θα βρει και κάτι αρνητικό να πει, είτε αυτό αφορά το ποδόσφαιρο είτε αφορά την καθημερινότητα μας.

    Εσύ είσαι περήφανος που είσαι Αρειανός και το σέβομαι αυτό και πραγματικά χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν τα πιστεύω τους. Έτσι κι εγώ είμαι περήφανη που είμαι γαύρος και αγαπώ την ομάδα μου.

    Βλέπω τι γίνεται και συμφωνώ πως στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο πρέπει να διορθωθούν πολλά, αλλά όλες οι ομάδες έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Οι πλείστοι ασχολούνται μόνο με Θρύλο και βάζελο. Λόγο αυτού βγαίνουν κάποια πράγματα προς τα έξω (είτε αληθοφανές είτε ψευδής), οι υπόλοιπες ομάδες έχουν φωτοστέφανο;;;;;;;;;; Όχι βέβαια.

    Καλή συνέχεια….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τελικά,από ότι θα βλέπεις κι εσύ Κάνθαρε,δεν έχουμε καταλάβει τίποτα.Εντελώς τίποτα όμως.
    Τι γίνεται ρε πούστη μου?Πόσα σκατά κουβαλάνε αυτά τα πολύχρωμα κεφάλια μέσα τους αντί για μυαλό?
    Το καλό αυτής της χώρας(και του ποδοσφαίρου της) μάλλον δεν το θέλει ούτε ο θεός(όχι ο Άρης,ο άλλος) ούτε ο διάολος.
    Με τα τελευταία γεγονότα και τα απόνερά τους(δηλώσεις εκατέρωθεν,απειλές,καφρίλες σε σπίτια κτλ) δε θυμώνω,δεν οργίζομαι,δε βρίζω...απλά θλίβομαι για την κατάντια μας.
    Κακόμοιρη λογική τι σου κάνανε και μας εγκατέλειψες?
    Η κορυφή του παγόβουνου(τελευταία γεγονότα) δεν κρύβει τον υπόλοιπο τεράστιο όγκο του(όλα τα προηγούμενα),αντίθετα πάνω του στηρίζεται και χάρη σε αυτόν υπάρχει.
    Απόψε παίζει ο Άρης στο Μάντσεστερ κι αύριο ο ΠΑΟΚ..Είστε ευλογημένοι φίλοι Αρειανοί που έχετε την ευκαιρία να στρέψετε έστω για λίγο αλλού το κεφάλι σας(μαζί σας κι εμείς οι υπόλοιποι).
    Συγγνώμη για την πολυλογία...παρασύρθηκα.

    Υ.Γ:Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι!

    Αντάρτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πέστα ρε Κάνθαρε...
    δεν ήταν ματς αυτό,αυτό ήταν κωλοκύθα...
    με "Ω"...

    No Comment...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γεια σου Λύχνε. Η φλόγα έκαιγε, καίει και θα καίει.

    Foris όλη η κατάσταση είναι υποκριτική σχεδόν από τους πάντες. Αδικείται π.χ. η Κέρκυρα δεν μιλάει κανείς. Τιμωρείται ο Χάβος 14321432 μήνες, δεν μιλάει κανείς. Αδικείται ο ΠΑΟ πανικός και κακό. Ουέφες, καταγγελίες και λοιπά. Αδικείται ο Ολυμπιακός εγκληματα κατα της Ελλάδας. Τι γίνεται όμως όταν αδικηθείς με τον ίδιο τρόπο που αδικείς επί συναπτά έτη; Πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή.

    Μανόλο προχθές είδα έναν Μαρινάκη που ήταν πάνω από όλους. Που έλεγε παπαριές. Που έχασε τον έλεγχο. Και τα ματς της Βου που λες μέσα είναι. Να βγουν να τα πουν.

    Μπακαλιάρε εννοείται ότι το ποδόσφαιρο αντικατοπτρίζει την ελληνική κοινωνία. Αντικατοπτρίζει όλους εμάς. Και από την στιγμή που εμείς είμαστε σάπιοι, λογικό επακόλουθο να είναι και ο αθλητισμός γενικότερα. Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα για απονομή δικαιοσύνης προς πάσα κατεύθυνση.

    Ηλία οι WASP πράγματι θεοί. Όσο για τους ηθκιούς αυτουργούς ψάξε στην Προεδρία της ομάδας σου και στους ''φοβερούς'' συμβούλους που έχει. Σκέψου πόσο εύκολα θα μπορούσε να γλιτώσει την δικαιολογημένη γενική κατακραυγή, απλά και μόνο κάνοντας κανονικές δηλώσεις.

    Μάγε όλοι καλύπταμε τον Κώστα Κατσουράνη.

    Μανόλο σε όλες τις περιπτώσεις που λες δεν είδα να βγαίνει ο Πρόεδρος του ΠΑΟ, θεωρητικός Πρόεδρος του πρωταθλήματος και επιχειρηματίας άνθρωπος και να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Ο Μαρινάκης πήρε ένα φυτίλι, το άναψε, το πέταξε και όποιον πάρει ο χάρος.

    Ανώνυμε να σου πω κι εγώ ένα ανέκδοτο. ήταν ένας Γερμανός, ένας Άγγλος και ένας Πόντιος. Και οι τρεις κάλυπταν τον Κώστα Κατσουράνη.

    Παβού οι οπαδικές δηλώσεις του πριν πάρει τον ΟΣΦΠ δεν σου φτάνουν; Tο έγκλημα κατά της Ελλάδας δεν σου φτάνει; To 50-50 δεν σου φτάνει; Τα προχθεσινά δεν σου φτάνουν; Πόσο πρέπει να μείνε για να καταλάβουμε το ποιόν του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρε Λαμπ ποια διοίκηση είναι μεγάλη που πρέπει να ζηλέψω; Τον Καπετάνιο; Tους σωτήρες; Τον Μαρινάκη; Άσε Λαμπ. Καλά είμαι κι έτσι. Τουλάχιστον δεν έχω Ελληνοαμερικανούς και εμίρηδες. Ίσα ίσα έχω την Λέσχη μου, κάτι που ελάχιστοι έχουν καταλάβει τι σημαίνει. Για τη βου το είπαμε: κι εκεί κάθαρση. Παντού κάθαρση. Οι ίδιες οι ομάδες να διώξουν τα καθίκια που έχουν ριζώσει στο ελληνικο ποδόσφαιρο. Δεν είναι και λίγα. Και ναι: κοινωνικά έχουμε πιάσει πάτο.

    Ρε Ηλία αν γουστάρεις ένα ψευτόμαγκα στην Προεδρία της ομάδας σου δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλά στα οποία μπορούμε να συμφωνήσουμε. Για πες μου μόνο τι είπε το παιδί του Μαρινάκη στον πατέρα του μετά τη λήξη του αγώνα.

    Κίτσο εδώ μιλάμε για τον Πρόεδρο ενός από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην χώρα που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος του πρωταθληματος που στο Χαριλάου έίδε έγκλημα κατά της Ελλάδος και στο Καραισκάκη είδε αξίες και ήθη. Και αυτός ο άνθρωπος είναι εφοπλιστής. Έτσι κάνει τις δουλείες του αυτός;

    Ρε Θέμη πάλι για τον ΠΑΟ λες; Άσε τον ΠΑΟ. Αναγνωρίζεις τις παπαριές του Προέδρου σου; Είναι απλά τα πράγματα.

    Γιάννη όπως το είπες είναι: φαύλος κύκλος είναι και διαγωνωνισμός για το ποιος έχει αδικηθεί περισσότερο ή έχει ευνοηθεί περισσότερο. Ξυπνήστε ρε. Τελικά αυτός ο Σκόρδας είχε απόλυτο δίκιο. Όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια.

    Βασίλη το ότι έβγαλε ανακοίνωση μετά από δυο μέρες δείχνει ότι το έκανε λόγω της γενικής κατακραυγής και προφανώς έγινε δυο φορές περίγελος. Παραδοχή χωρίς νόημα και ουσία σε ετεροχρονισμένο σημείο. Θα μπορούσαν όλα να ήταν πολύ καλύτερα απλά βουτώντας τη γλώσσα μέσα στο μυαλό του μετά τη λήξη του ματς. Μαλακίστηκε, παραφέρθηκε, έχασε τον έλεγχο. Και εσύ κάλυπτες τον Κώστα Κατσουράνη.

    Γεια σου Θέα. Αν εσύ τον πας και τον θες Πρόεδρο δεν μου πέφτει λόγος ως Αρειανός. Ως φίλαθλος όμως του ποδοσφαίρου μου πέφτει και μου παραπέφτει. Επιμένω ότι εσείς οι ίδιοι πρέπει να τον διώξετε. Εκτός αν θέλετε να σας αντιπαθούν λόγω του Προέδρου σας ακόμα και οι πέτρες.

    Αντάρτη αυτό που προκύπτει είναι ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στις κοινωνικές δομές και σύγχυση για το τι είναι σωστό, ηθικό και δίκαιο. Έχει ο γείτονας έναν γάιδαρο και αντί να πάω να πάρω κι εγώ έναν, πάω και σκοτώνω το φάιδαρο του γείτονα. Άστα να πάνε.

    Γεια σου ρε Ύπνε γίγαντα.

    Καλησπέρες σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ρε κανθαρε αυτο ηθελες να ακουσεις απο την αρχη???
    να πω οτι ο μαρινακης ειναι μαλακας κι οτι αυτα που ειπε ηταν παπαριες???
    κι οτι οσοι μπηκαν μεσα κι αυτοι μαλακες ηταν???
    σε αλλη περιπτωση θα το λεγα φιλε μου.
    ας πουμε περυσι το λεγα συνεχεια αν θυμασε.
    φετος οχι ΟΧΙ
    ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ
    γιατι αν για σενα το θεμα ειναι τι ειπε για μενα ειναι σε ποιους το ειπε
    ασε κανθαρε τετοιους προεδρους εχουμε στο μπασκετ το πειραμα δεν πετυχε
    ρωτα τον κωστα
    εδω ειναι πολεμος και μη μου πεις μαλακιες αφου η ομαδα σου τον αρη εχει σημα κι οχι καμια ελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Exω την εντύπωση οτι μερικοί δεν θέλουν να θιχτεί ο εγωισμός τους και εξακολουθούν να στήρίζουν τη συμπεριφορά ανθρώπων που ειναι αγνά παράγωγα και σήμερα και διαχειριστές μιας άρρωστης κατάστασης που επι χρόνια καλλιεργούνταν απο ανθρώπους που γι αυτούς το ποδόσφαιρο δεν ειναι άθλημα, ποιός χέ... για το "άθλημα" αρκει να κερδίζουμε τα τοπικά πρωταθλήματα και αν λάχει κανα 7-0 στην Ευρώπη να τα οφρτώνουν σε Ελευθερόπουλους και να τα ξεχνάνε. Μόνο κάτι νεκρούς τους δεν ξεχνάνε αλλα κάνουν το πάν ωστε πιθανότατα θα έχουμε κι άλλους.
    Την ώρα που οι πράσινοι και κόκκινοι ειναι εκτός ευρώπης, συνεχίζουν οι άλλες ομάδες και τις χειροκρτοτούμε και τις καμαρώνυμε.
    Οι Ευρώπες όμως δενεχουν ξύλο στις φυσούνες, δεν περνάνε εκει οι τσαμπουκάδες των Μαρινάκηδων, ουτε οι φωτοβολίδες στον παίκτη που κάνει κόρνερ ούτε οι σάπιοι Τάσοι Μητρόπουλοι που βρίζουν τους αντιπάλους.
    Μοιραία λοιπόν, μένει να τραφεί ο άρρωστος εγωισμός πολλών που δεν ειναι φίλαθλοι αλλα κάτι άλλο, εντός των τειχών με κάθε τρόπο.
    Αυτο ισχύει για κάθε χρώματος οπαδό τέτοιου τύπου. Ιδια ράτσα ειναι, άσχετα χρώματος.
    Εξάγουν μάλιστα την ασκήμια τους στο μπάσκετ εδω και καιρό. Που αν τους ρωτήσεις τι ειναι το "μπρος-πίσω" στο μπάσκετ, θα απαντήσουν κατι σχετικό με σεξ.
    Ο αθλητικός Τύπος και τύποι σαν το Μαρινάκη δεν προάγουν καμμία αθλητική αξία, ούτε μία.
    Ειναι να λυπάται κανείς όσους μεγαλώνουν παιδιά με τέτοιες αξίες, σαν του Μαρινάκη και των φίλων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Lab elias de to sizitaw me olimpiakous to 8ema...an to xairesai xairomai k gw,m aresei na vlepw atoma me pseudais8iseis na nomizoun oti exoun ti kalyreri omada tou kosmou....Ta eipe o Moralis ta dika sas...xairomai para poly 8a xarw akoma pio poly an pareis k kana kipelaki sto basket...8a xarw para poly....8rylos ole pame re omada pame re omada me ta alania tou piraia tis krotides apo kei psila petaxtetes...k tis molotof!!!!!tosa ta xete......Kanthar0s exeis xasei ligo ton elegxo sou...apofasise einai i den einai megalo swmateio o gauros??giati me autous tous tropous mallon den einai...den einai liga ta stimena k prosexte oloi sas dioti se mia xwra pou ola einai stimena mesa sto xoro sigoura xorepsan oloi....min ekte8oume oloi....Twra osoi 8eloun na pisteuoun oti o Marinakis einai proedrara to gourouni tote na 8ewrisw pws anikete sto idio epipedo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 8emako file mou to Lab mporei na nai k gida k provato k elafi opws s aresei,sigkekrimena einai ena paratsoukli to opoio me akolou8ei ap ton sixwremeno patera mou pou prosfatws exw xasei...Twta o pateras profanws k einai ta idia me marinaki k mporei k akoma pio poly malakas!swsta?swsta....Isxiei i frasi pou lene deixse mou to filo sou na sou pw poios eisai!gia na mi to paw pio fantastika to 8ema k sou pw oti auta ta 2 kolitaria,isws lew isws eskemena prokalesan ola auta ta gegonota....O Pana8inaikos fisika k den einai mia agia omada ma fisika den einai...k poios einai????poia omada einai....poios omws epitelous einai pio ekte8imenos poios?...Kan8are nomizw pws kali k i lesxi alla 8a 8eles pragmatika enan ependiti isws o tzigger gia sena einai arketos...omws epeidi eimai megalo swmateio kata ta legomena sou,tote ofeilw na pw ti gnwmi mou k na pw pws o tzigger gia kamia omadoula me liges apaitiseis einai kalos gia proedros..(xontreras-marinada-captain panathas-k loipoi to mpoulo malakes to mpoulo!)k epeisis petaxte auton to tsoukala apo ta kanalia giati o sigkekrimenos k malakas einai komikos tipos gia gelia k ta pantelonia mallon foustes sa tou CICCE einai k na pw k mia ali8eia malakas einai k autos...an 8es na figeis agori mou antrikia bges k pes 8elw na figw gia na figw k oxi epeidi sou rixsane kamia 4ara klotsies ws dikaiologia pou kakws egine...ta derby tis marseig ta xsexase?eleos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο Μαρινάκης είναι μάγκας γαύρος και τον θέλω στην Προεδρία του Ολυμπιακού. EEEEleeeeeeeeeosssssss....Auton ton typa pote de 8a ton ipostiriza.....
    Thea milas gia e8niko???????8es na se voulwsw me tin kali enoia???me gnwsto paikti tou e8nikou???palio epoxi domazou na sou pei tis ali8eies tis opoies k xerei?????ta allepalila stimena apo pana8inaiko k olimpiako?????einai megali proklisi gia mena einai terastia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. AAAAAAAAAAAisxosssss aisxos,k mou tous lete normal opadous....Pou nomizete oti exete prosferei k sa silogos k seis k meis polla s auti ti koloxwra tis malakias....Ferte 2pla san tou ari k meta ,miliste...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Maria k sy pou les pws xairese pou den eisai stin a8nia k eisai ekei panw..mono pou ta panw me ta katw exoun tis diafores tous...oi men katw einai xazoi oi men panw einai koblexsikoi!!!!koblex anwterotitas k an katalava la8os tote sigxwra me alla outws i allos auto i8ela na to pw genika...giati k tetoiou eidous fainomena akoma k tetoia me opoio noima k an exoun akoma k auta prokaloun!Lab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ρε Θέμη και επειδή οι άλλοι είναι βουτηγμένοι στα σκατά θα μούμε κι εμείς στο βόθρο; Δεν είναι πιο λογικό και πιο καλό να τους βοηθήσουμε να βγούνε από τα σκατά; Να βγούμε όλοι μας από τα σκατά.

    Τζονάκο είπαμε να είμαστε πρώτοι στο χωριό και στην πόλη δεν βαριέσαι. Αυτό το τόσο όμορφο άθλημα με την ταχύτητα, την τακτική, το πλάνο, την ένταση κι όλα τα σχετικά έχει μετατραπεί σε πόλεμο μεταξύ βουβαλιών.

    Λαμπ, αυτό που με νοιάζει είναι να βλέπω την ομάδα μου να πατάει το χόρτο. Δεν με νοιάζει αν θα προκριθεί ή θα αποκλείστεί. Δεν με νοιάζει αν θα νικήσει ή θα χάσει. Δεν με νοιάζει ποιος είναι Πρόεδρος και ποιος παίζει. Το ποδόσφαιρο είναι και ρομαντισμός που δυστυχώς βλέπω ότι έχει χαθεί. Και αν η ομάδα μου έκανε αίσχη θα ήμουν ο πρώτος που θα τα καταδίκαζα. Αλλά βαρέθηκα ρε φίλε. Όλο για ΠΑΟ και ΟΣΦΠ. Ο ένας να κατηγορεί τον άλλον. Κανείς να μην παραδέχεται τίποτα. Βαρέθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. LAB
    ΤΩΡΑ ΤΟΣΩΣΕΣ
    βαρεθηκα δυο μερες να ακουω μαρινακης και μαρινακης λες και ολοι οι αλλοι ειναι οσιες παναγιες
    ναι να φυγουν ολοι μα ολοι αλλα ελεος τωρα με 6 μηνες ο μαρινακης διελυσε το ποδοσφαιρο.
    πως ρε μαγκες??
    ριχνοντας χρημα μεσα στην κριση??
    κι επειδη δεν βαζουν οι δικοι σας θα βαραμε αυτον που βαζει.
    κι εσυ ρε κανθαρε για σχολιασε λιγο γιατι δεν εχει πεξει ακομα ο χαβιτο στην λακουρουνα??
    παλι φαντασματα βλεπω η του κανουν σπασιμο γιατι υπεγραψε στο θρυλο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τέτοιοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι για το ποδόσφαιρο. Έχω δύο ενστασούλες:
    Αναπάντεχα (για μένα τουλάχιστον), ακούω σχόλια πολλών Ολυμπιακών που εκφράζουν και αυτή δυσαρέσκεια για όσα συνέβησαν αλλά και για τα όσα είπε ο Μαρινάκης. Νομίζω ότι οι περισσότεροι Ολυμπιακοί (και προφανώς αυτοί που δεν πολυεκφράζονται και δεν πολυφαίνονται) μάλλον αρχίζουν να συνειδητοποιούν τι εστί Μαρινάκης.
    Για τους δημοσιογράφους: νομίζω ότι οι περισσότεροι καταδίκασαν τα όσα έγιναν και ήταν σωστοί ασκώντας σκληρή κριτική. Φυσικά, δεν πιστεύω να περίμενες να τον κράξει ο Γαύρος και οι λοιποί. Νομίζω ότι στα περί των δημοσιογράφων, δεν έχεις δίκιο.
    ΥΓ. Θα είσαι στη Λάρισα την Κυριακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ρε Θέμη, δεν καταλαβαίνεις με τίποτα! Τι σημασία έχει αν στην κοινωνία υπάρχουν αρκετοί κλέφτες ή φονιάδες; Εσύ θα ανεχόσουν ένα στο συγγενικό σου περιβάλλον ή στην πολυκατοικία σου;

    Αφού βλέπεις ποια είναι η γενική αντίληψη για τα πεπραγμένα του Κατουρακαιλίγο πρόεδρα. Βγες με θάρρος και καταδίκασέ τον. Αν θέλεις φυσικά οι υπόλοιποι να δίνουν κάποια σημασία σε όσα γράφεις. Όπως έκανα τις προάλλες με το ντου του Τζο Ντάλτον (για άλλους Καπετάνιος) στο μπουθ του εκφωνητή. Που είπα, αν θυμάμαι καλά, ότι αυτές οι πράξεις μας πάνε δεκαετίες πίσω.

    Κάτι ακόμα που δεν το έχω ξαναπεί. Ο κύριος λόγος που δεν θέλω τον Πατέρα πίσω, είναι γιατί έβαλε μέσα στην ομάδα χουλιγκάνια. Αν διοικήσει 2-3 χρόνια θα κάνει την κερκίδα των φανατικών ίδια κι' απαράλλαχτη όπως στο Λιμάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ρε Θέμη άσε τους άλλους και τον κουνελοδόντη. Επειδή οι άλλοι είναι αλήτες και λαμόγια θα γίνουμε κι εμείς; Δεν πάει έτσι.

    Πιγκουίνε νομίζω ότι ο κάθε φίλαθλος, ανεξαρτήτως οπαδικής ταυτότητας, ξέρει πλέον τι σημαίνει Μαρινάκης. Δυστυχώς η δουλειά φαινόταν ότι έτσι θα πάει, αλλά...Όσο για τους δημοσιογράφους υπήρχε αντίδραση ναι. Όταν όμως βλέπω τους δημοσιογράφους-οπαδούς του ΟΣΦΠ μετά το ματς να φέρονται σαν γριές παρθένες και να τα μασάνε και να τα ξαναμασάνε και για να μην παραδεχτούν και θίξουν τον εγωισμό τους, να λένε μαλακίες του αέρα τρελαίνομαι. Προσωπικά δεν με θεωρώ τόσο ζώο.

    Υπουργέ μου, εννοείται ότι ο Καπετάνιος ήταν για κράξιμο με την έφοδο που έκανε. Και εννοείται ότι ο Πατέρας είναι άκρως επικίνδυνος. Μακριά. Ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Όχι ρε Κωστή δεν εννοείται. Νομίζεις ότι δεν είδα να γράφουν πως καλά ξηγήθηκε ο Καπετάνιος και έδειξε ότι έχει άντερα; Από αρκετούς, όχι από ένα δυό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Signwmi an se 6 mines kanei auta pou ekane tote meta ti 8a kanei???de kanei o tipos einai gia sas einai opados fanatikos....signwmi diladi pou einai to diskolo na katalaveis to ti ekane?lefta k meis rixsame fetos den erixse mono o marinakis..mi trela8oiume twra..o marinakis file mou erixse 60 miria pou eixe eleima i omada k den ton eperne na xasei tin exsodo tou stous omilous oso k an sou fenetai asteio.Kwsti mazi sou,mazi sou omws egine ena paixnidi k s auto to paixnidi ginane polla giati diladi twra na ftaiei nte k kala o Pana8inaikos de to katalavainw to giati..k sti teliki na sou pw giati edw asxolountai kiriws oi fila8loi me tis megales?,giati poly apla einai A8ina,sti 8essaloniki asxolountai me ta antistoixa,did ti na sou pw pigaine 8essaloniki?k mena me peirazei otan afinoun sti panta autes tis omades alla ok einai malakes apo kei k pera posoi en teli 8a asxoli8oun edw me paok k ari? des to pio logika to 8ema,outws i allos exoume diaxwrisei k tin Ellada se 3 kommatia A8ina,8essaloniki,kriti....exw adiko?Sigxaritiria sto Paok sta8ike atixos k aprosektos....Aris gia tin ypervasi k an ginei to 8auma 8a tou axsizoun polla pampola sigxaritiria koinws grafei istoria.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Lab pali,Kwsti eisai episis adikos na vazeis stin idia katsarola psaria k kreata...Paradextika k to xereis pws k o Pana8inaikos einai k autos a8lios oson afora ta doiikitika....Omws mi me vazeis stin idia katigoria me ton Olimpiako...dioti den eimai k de me noiazei sti teliki k an oi gauroi k meis ta lagoudia opws lene eimaste xeiroteroi tous...opou se xtipane xereis na tous xtipiseis k sy ekei pou pona...to 8ema einai opws les de sinexizw na antiparexomai...Ma8ete k auto ta SKATA panta anebainoun stin epifaneia...PANTA OMWS...Alla 8a dwsw k mia apantisi se osous kanoun toso megalo polemo sto Pana8inaiko..mporei na nai oti na nai alla mia fora xreoi den eixe pote...k pote de paragraftikan apo pou8ena...O olimpiakos mexri k sto 8e,a tou gipedou eunoimenos einai...Alla vevaia xtipame k den antapodidoume..emeis koinws eimaste oi malakes!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. An sou kana ti sxetiki erwtisi k as se plirwna na apantiseis...Pes mou poion 8ewreis ws pio axsiopisto silogo k kane k mia anadromi pio pisw..se kapoia prwta8limata.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ποια πρωταθληματα ? Αυτα που ξεκινουσατε με +6 βαθμους του ΟΦΗ ?
    Τον βρηκαμε τον αντιχριστο, τον βελζεβουλη, τον 666, ειναι ο Μαρινακης. Η καταστροφη του αγγελικου κοσμου του ελληνικου ποδοσφαιρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ο υποκριτής που τόλμησε να κάνει δηλώσεις του στιλ "εγκλημα κατά της Ελλάδας", όταν αδικήθηκε ο Αρης από τον ΠΑΟ . Ντροπή του που αντέδρασε, ενώ δεν αντέδρασε κανείς Αρειανος. Ντροπή και αίσχος που προστατεύει τα συμφέροντα της ομάδας του και της επένδυσής του. Θα έπρεπε να κάτσει να τον γαμήσουνε οι Πατεροκόντηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Kalhspera Kantharos! Den endiaferomai poli gia to podosfero, kai enas logos einai akrivws epeidh den einai katharo. Gia th floga soy kai ayto to mousiko kommati eyxaristw poly. Katapliktiko! Nomizw ayth floga telika dinei nohma sth zwh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Κάνθαρε έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα. Και το πρόβλημα ξεκινάει πρώτα από εμάς... Αντί να τους αποβάλλουμε από μόνοι μας, τους στηρίζουμε και τους υμνούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. LAB apantise:Kala kourkouti genika kapoia atoma katantane grafikotata,gnwsta k mi....8a prepe epitelous na ma8oune ti 8eloume oi idioi san opadoi giati telika oloi koroideuete tous eautous sas k oloi to pezete kapoioi k alloi patane sta skata twn allwn k ap auta prospathoun na anadi8oun eiste ipokrites oloi sas....APLA....telos eimai apolyta sigouros....eimai k gw de lew alla gipedo de 8a stamatisw na pigainw alla an kati prepei na dia8esoume einai i swsti krisi...de mporw na akouw ton enan na mou leei pws o Aris einai mia agia omada me mia agia doiikisi,tin alli na krazoun pana8inaiko olimpiako....i aek na nai akoma A e8niki o paok episis k na xsaxname basika egklimata k paragrafi xrewn se alles timia megales omades...Toulaxiston ena pragma exw na pw gia tin omada mou xanalew pote ma pote de eftase sti katantia na xrwsta ekatommiria eimastan panta simazemenoi oson afora auto to kommati k auto einai ali8eia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Υπουργέ μου για μένα εννοείται. Και για σένα εννοείται. Μπορεί να μην συμπαθώ τους δημοσιογράφους, αλλά το να κάνεις έφοδο στα θεωρία δεν είναι επίδειξη δύναμης, αλλά επίδειξη μαλακίας.

    Λαμπ, το θέμα δεν είναι ποιος είναι χειρότερος, ποιος έχει ευνοηθεί λιγότερο και ποιος έχει λιγότερους σκελετούς στην ντουλάπά του; Το θέμα είναι ότι και οι δυο είστε άθλιοι. Λυπάμαι που δεν το καταλαβαίνετε. Δεν είναι θέμα αξιοπιστίας. Ουσιαστικά είναι θέμα υποκρισίας. Είπαμε: όταν αδικώ είναι όλα καλά. Όταν όμως αδικούμαι με τον ίδιο τρόπο που αδικώ, τότε ουρλιάζω για σφαγή. Μάλλον δεν φταίτε εσείς, αλλά οι άλλες ομάδες που δεν έχουν αυτό το βόθρο να τους υποστηρίζει, όπως έχετε εσείς. Και στην τελική να σου πω κάτι; Φέρε στο μυαλό σου το ματς του Σαββάτου και απλά άλλαξε τις φανέλες στους παίχτες. Φέρε τον εαυτό σου στη θέση του άλλου. Και τα ξαναλέμε και με τις δυο πλευρές.

    Ηλία δεν αντέδρασε κανείς Αρειανός για το ''εγκλημα κατά της Ελλάδος''; Προφανώς δεν ενημερώνεσαι για τα του Άρη ή ενδεχομένως ενημερώνεσαι μόνο από τα οπαδικά σου μέσα. Το να προστατέψεις τα συμφέροντά σου είναι θεμιτό. Το θέμα είναι με ποιον τρόπο προστατεύεις τα συμφέροντα σου. Δεν είναι όλοι οι τρόποι σωστοί, νόμιμοι ή ηθικοί. Αν δλδ πάρεις την απόφαση να δολοφονήσεις κάποιον για να προστατεύσεις τα συμφέροντά σου αυτόματα δικαιολογείται η απόφαση σου; Και τι θα πεις στο δικαστήριο; Προστάτευα τα συμφέροντά μου; Και θα αθωωθείς; Παίρνετε ένα πρωτάθλημα, διότι είστε καλύτεροι από τους άλλους. Αν δεν σας αρκεί αυτό πάω πάω πάσο.

    μΕΛΕτω εννοείται ότι αυτή η φλόγα δίνει νόημα στη ζωή. Νόημα, χαρά και πόνο. Μακάρι να μπορούσα να μοιραστώ την χαρά για να διπλασιαστεί. Μακάρι να μπορούσα να μοιραστώ τον πόνο για να μείνει μισός. Και ναι το τραγούδι τα σπάει.

    Κούρκούτι άστα να πάνε. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πορευόμαστε λάθος.

    Καλημέρες σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Βρε Κανθαρε, μου μιλάς για ηθική και νομιμότητα, που ? Στο ποδόσφαιρο ? Από πότε υπήρχε ηθική στο ποδόσφαιρο ?
    Εντάξει και εγώ δε θα ήθελα το Μαρινάκη για παπά στην ενορία μου, ούτε για δάσκαλο στα παιδιά μου. Αλλά εδώ μιλάμε για ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. elias esy to violi sou exeis kolisei me ton ofi...an egw eixa mia omada esy exeis 3-4 opote ante geia....kanthare de parakoloutheis ta osa grafw giati ap olous autous pou xeis edw mesa sou lew pws o silogos mou einai bourdela k se katidian sizitiseis sou xw pei oti den exeis adiko se polla....ostoso to na katalavainoun koinoi gnwstoi mas oti auto paraitan skeftomai k gw pws kati analogo 8a lega k gw.Alla oxi file mou den itan apli aloiwsi touto to apotelesma.k de sigkrinete px opws me auto tou Ari sto kleanthis vikelidis!.Esy re kourkouti gia pes mas diladi poia einai i gnisia 8esi sou panw sto paixnidi auto giati 8a lalisoume entelws....k mi miliseis san kourkouti mila opws 8a milages gia tin omada sou k tin opoia ipostirizeis.Gia paragkes k tetoia.K sti teliki sto cite pou eisai ma8e tous prwta na dinoun paradeigmata k na mi menoun apla sto krazoume dimosios..egw exw polles apopseis gia to ti mporei na ginei k einai apolyta logikes alla an ginotane pistepse me oloi tous, oloi mas 8a xan provlima.Tous megalous stratigous tous xaraktirizei to 8aros,i exsipnada i logiki,i gnwsi,i stratigiki.Oi mikres omades auto perimenoun na ftasoume se tetoio epi8imito epipedo wste na kataferoun na xtipisoun tis megales epeidi me ta lefta de mporoune koitane na rixsoun tis megales me exsipno polemo xrisimopoiwntas tous sta metaxsi tous paixnidia!...Giati ap oti fenetai ta katafernoun mia xara k sinexizw k lew oti kapoioi apo dw mesa einai ipokrites xsexnwntas de na feroun ton eauto tous gia paradeigma..Lypamai gia to 8eatraki pou pezete!.Kanthar0s esy exserise..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Apla Kwsti to mono pou mporw na pw oson afora tis topo8etiseis sou,me liga logia les pws o olimpiakos to pernei epeidi einai i kalyteri omada koinws oti na nai les k sy..oxi pws egw to axsiza etsi...mi lalisoume teleiws..sti krisi mou kamia ap tis 2 de 8a prepe na to parei...k an kata ti gnwmi sou axsizei o olimpiakos na to parei as elige to matsaki normal k pote ma pote de xereis ti 8a ginotane giati an xasei ap ti paokara sti Toumpa tote ena x de 8a tan diskolo na r8ei meta auta k gw stamataw na kratw 8esi k apopsi gia to paixnidi...etoimazw selida epi8imw na sas exw anagnwstes..8a enimerwsw amesa...LAB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Λοιπόν, οι οπαδοί των υπολοίπων ομάδων να κοιτάνε πρώτα τους προέδρους τους, να τους κρίνουν και μετά να πουν για τον Μαρινάκη. Βλέπω ότι με το που γύρισε ο Ολυμπιακός στην κορυφή, έχει χαλάσει πάλι το Πρωτάθλημα. Για γέλια... Ο Μαρινάκης είναι σωστότατος στις κινήσεις του, και λίγα είπε για ορισμένους παίχτες του βάζελου. Προφανώς ΟΛΟΙ βλέπουν ότι ο Μαρινάκης θα κάνει τον Ολυμπιακό να παίρνει Πρωτάθλημα για πολλά χρόνια ακόμα και φυσικά αυτό πονάει. Θέλω να μιλήσουν οι βάζελοι για τον Γιαννακόπουλο, που στα ταϊμ-αουτ έβγαινε στα μικρόφωνα και έλεγε τον Γιαννάκη (τον προπονητή που πήρε χρυσό με την Εθνική ομάδα) καραγκιόζη. Να πούμε για δηλώσεις Πατέρα, Βγενόπουλου; Να πούμε για χορηγίες στον Π.Α.Ο.Κ. από τον Βγενόπουλο; Να πούμε για ανταλλαγές παιχτών ανάμεσα σε Π.Α.Ο.Κ., Ατρόμητο και παναθηναϊκό την τελευταία μέρα των μεταγραφών; Να πούμε για τις σχέσεις Πηλαδάκη και Βγενόπουλου; Να πούμε για τον Νέο ΟΦΗ, τον Εργοτέλη; Να πούμε για τον Κόντη και τον κουμπ-Άρη; Όταν απαντήσετε σε όλα αυτά, μετά πείτε για τον Μαρινάκη. Που σας έπιασε τώρα ο πόνος... Ότι δηλαδή το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι να πάρει άλλη ομάδα Πρωτάθλημα εκτός του Ολυμπιακού... Άντε να σας δώσω και μία ιδέα να γίνει αυτό. Κάντε όλες οι υπόλοιπες μία ενιαία ομάδα (ουσιαστικά την έχετε κάνει, απλά κάντε την και τυπικά) και κατεβείτε στο επόμενο Πρωτάθλημα. Που πάλι ο Ολυμπιακός θα το πάρει, αλλά τουλάχιστον θα έχει λίγο σασπένς ρε παιδί μου. Όσο για κάποιον που είπε ότι ο Άρης προσφέρει βαθμούς στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός όχι, ντάξει... Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. LAB babis milas gia to mpanaoti?xaxaxaxa mallon xsexnas....k de milas de gia to mpourousako....pou prokalouse paradextite to to xete sto aima sas..gia bgeno patera sigoura karga ili8ioi,pateras mallon ta xei plakakia me marinada....mono gia mantinada kanei autos k an xwraei k se auti....babis de xerw alla oti na nai...Oson gia ton Ari astw exei ferei se mia xronia megalytera apotelesmata apo sena......oti k an les!exeis katalavei oti eisai katoxos arnitikou recor?pou tin exoume valei dekor oloi oi Pana8inaikoi sto dwmatio mas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ρε Lab, αρνητικό ρεκόρ έχεις εσύ με 2 βαθμούς. Και δεν γουστάρω να μιλάω με κάποιον που λέει στον ύμνο του ότι είναι πρωταθλητής σε όλα τα σπορ και δεν είναι σε κανένα άθλημα αυτή τη στιγμή πρώτος. Με ομάδες της τεσσάρας... Με οπαδούς ομάδας που έχουν πάρει κούπα στο στρίψιμο της δεκάρας και πήγαν στο Γουέμπλεϊ με την χούντα. Κάτσε τώρα 10 βαθμούς πίσω και άκου αυτούς που σου πουλάνε ότι το Πρωτάθλημα είναι πέτσινο. Πρόβατο. Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ειρήνη παιδιά. Είναι προφανές ότι διαφωνούμε. Αλλά δεν βαριέσαι. Ειδάλλως δεν θα είχε πλάκα η ζωή. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τα πούμε αύριο. Ας ελπίσουμε ότι θα αλώσουμε το Σίτι οφ Μάντσεστερ.

    Είμαι πτώμα. Καληνύχτα σε όλους και καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Νταξ' πάσο. Παρότι με τρώει ο ..λος μου να απαντήσω στους Θυραεφτάδες, ακούω τον οικοδεσπότη και ανάβω την πίπα της ειρήνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ!!
    ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΟΜΟΔΑ ΣΟΥ!!!!
    ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ... ΚΑι παλι... Α ΡΕ ΚΑΝΘΑΡΕ... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ... ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΡΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Υπουργέ μου κάτσε να θαυμάσεις την αρμάδα του Μιχαλήτσιου. Και να αποκλειστούμε εμείς θα απονείμουμε τα εύσημα. Άρης είσαι.

    Λούρδι από τη στιγμή που παίζει η Αρειανάρα θα είναι μια θαυμάσια ημέρα. Ο Σακάτα θα το βάλει.

    Ευχαριστώ Ντορεμι. Απόψε θα γίνει χαμός. Η πολυκατοικία θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Αν προκριθούμε και δεν έχω δώσει σημεία ζωής να ξέρετε θα είμαι στο τμήμα ή στο τρελάδικο για να τρελάνω τον τρελογιατρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. συμφωνω με το αδερφο μπαμπη και επαυξανω.
    οποιος θελει να κρινει τους αλλους πρεπει πρωτα να κανει αυτοκριτικη.
    και εμεις οι γαυροι δοξα το θεο την εχουμε κανει και την κανουμε καθε χρονο.
    κανω μια προταση τωρα γιατι βλεπω οτι στο μπλοκ του κανθαρου μαζευτηκανε πολλοι αντικημενικοι σωτηρες του ελληνικου ποδοσφαιρου!!!!!
    δηλαδη δε θα μου εκανε και μεγαλη εντυπωση να διαβασω και κανα σχολιο υπογεγραμενο απο τον πρετεντερη τον τσιμα και την τρεμη!!!!!!
    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ 20 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ
    ΟΠΟΤΕ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 50
    ΒΑΖΕΛΟΣ 50
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ???/
    Η ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
    ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ-ΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΚΑΝΘΑΡΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ποιος Πρετεντέρης ρε Θέμη; Α πα πα πα πα πα. Μακριά. Με τι μούτρα βγαίνει και μιλάει αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρω. Ειδικά για αθλητικά. Τέλος πάντων.

    Ευχαριστώ Θέμη. Μακάρι να πάμε καλά. Για να μην παραπονιέσαι απόψε το μενού έχει αγνά και παραδοσιακά μονόπιτα τιγκαρισμένα με ότι μπορείς να φανταστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. 8immisou k oti exw poreia 2 fores stous 4 pata stous 4 k meta ela kounisou me kamari...pros to parwn proskina k asxolisou me anavaseis etsi me ftaneis stin europi!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. exw arnitiko recor egw me 2 xa xa xa xsexnaei ti megali 7ara axaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Σήμερα ο Μαρινάκης είπε οτι ο κόσμος της ομάδας του ειναι πολύς και "τι θέλετε ; να τους βγάλω στο δρόμο ;"
    Εκει να καταλάβεις τι τραμπούκος ειναι και πόσο επικίνδυνα βλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. LAB G auto kanw toso kairo anafora,eipa pio panw pws k o Pana8inaikos den einai ka8ari omada alla sigoura de ftanei k ton olimpiako,otan ftanei kaneis vevaia na dikaiologei k to Marinaki tote....ti na poume......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Babinio 8a sas paei volta stous dromous o Marinakis pame na r8w k gw???xaxaxaxxaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...