Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Αυτοκτονία και καλή χώνεψη

Έπειτα από δυο συνεχόμενες αναβολές λόγω πνευματικού αυνανισμού ήρθε η ώρα να δούμε μπάλα! Ειλικρινά περίμενα πως και πως να δω τον Άρη να αγωνίζεται. Δεν γινόταν φυσικά να λείπει και μια τρομερή μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα στολισμένη με λουκάνικα. Κάθισα λοιπόν μπροστά από το χαζοκούτι και περιμένοντας να ξεκινήσει ο αγώνας έκανα κάποιες γρήγορες σκέψεις στο μυαλό μου. Πάμε λοιπόν.

Το ότι αν δεν κερδίζαμε λέγαμε bye bye στην πρώτη θέση των play off ήταν δεδομένο. Πως να κερδίσεις όμως; Όλο το σύστημα και η λειτουργία της ομάδας περιστρέφεται γύρω από τον Κόκε. Έλειπε σήμερα ο Ισπανός, αλλά κάποιος έπρεπε να αναπληρώσει το κενό του. Όπως έχει φανεί δεν μπορούν να παίξουν μαζί Τζόνσον και Κάμπορα, οπότε ποια διάταξη ήταν η πιο σωστή; Κατά την προσωπική μου άποψη έπρεπε να ξεκινήσει ο Έντι μπροστά με τον Μεριέμ πίσω του για όσο αντέξει και αριστερά ο Αντού. Που αποδίδω αυτές τις σκέψεις; Στο ότι ο Κάμπορα μου φαίνεται ότι είναι ντεφορμέ, στο ότι ο Μεριέμ στον ασβέστη δεν λειτουργεί καλά παρόλο που συγκλίνει προς τα χαφ και στο ότι οι δυο Αμερικανοί επιβάλλεται να ξεκινούν βασικοί: αφενός μεν έχουν καλή συνεργασία εντός γηπέδου, αφετέρου δε το κίνητρο για να συμμετάσχουν στο μουντιάλ είναι τεράστιο. Από κει και πέρα δεν την φοβόμουν την Α.Ε.Κ., αλλά κάτι με γαργαλούσε ότι το να φάμε γκολ από το πουθενά ήταν άκρως πιθανό.

Φυσικά ο Κούπερ είχε τις δικές του σκέψεις και καλά έκανε. Το ματς ξεκίνησε με τον Άρη να δείχνει ορεξάτος και να παραχωρεί λίγο χώρο στον αντίπαλό του. Έπαιζε αρκετά καλά την κόντρα και μάλιστα είχε τρεις ευκαιρίες για γκολ. Αλλά ρε γαμώτο δεν έχουμε αποτελεσματικότητα. Τελεία και παύλα. Ένας νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι όποιος δεν βάζει γκολ το τρώει. Και εμείς για ακόμη μια φορά φάγαμε γκολ από το πουθενά. Το πρώτο μέρος τέλειωσε με τα τσακάλια τους εκφωνητές να λένε ότι η Α.Ε.Κ. κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου. Το σίγουρο ήταν ότι οι αποβολές των Γιάχιτς και Κάλβο άλλαζαν πολλά στο χόρτο. Παρόλα αυτά περίμενα ότι θα ισοφαρίζαμε στο δεύτερο μέρος.

Πράγματι έτσι έγινε με τον Κάμπορα να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Έντι. Πλέον βάζαμε πλώρη για την ανατροπή με περίπου 35' λεπτά να απομένουν στη διάθεσή μας. Τα πράγματα για τον Ντούσαν γινόντουσαν αρκετά δύσκολα. Οι παίχτες του έπρεπε να κάνουν υπερπροσπάθεια για να καλύψουν τα κενά. Όχι ότι το έργο του Άρη ήταν εύκολο, κάθε άλλο. Το βέβαιο είναι ότι τα συστήματα και οι τακτικές πήγαν περίπατο. Το θέμα ήταν ποιος θα είχε τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ματς. Εκείνη την στιγμή φαινόταν ότι ο Άρης διέθετε και τα δυο. Ο Χαβίτο έβγαλε όμορφη κάθετη στον Κάμπορα, αλλά ο τελευταίος δεν πλάσαρε σωστά. Έλα όμως που στο επόμενο λεπτό ο καλύτερος παίχτης μας το παστέλωσε, ύστερα από σέντρα ακριβείας του Νέτο. Ακόμα 20' λεπτά για το πέρας του αγώνα. Τότε άρχισε η κατρακύλα. Γκολ από τον Λεονάρντο και στο καπάκι πέναλτι από τον εξαφανισμένο Σκόκο. Μέσα σε πέντε λεπτά οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ με 3-2. Με αριθμητική ισορροπία και χωρίς πίεση ήρθε και τέταρτο γκολ από τον Λεονάρντο. Θεέ μου. Παρακαλώ να μας πείτε ευχαριστώ για την ανάσταση του Λεονάρντο.

Όποιος είναι δυσαρεστημένος από την ζωή του και θέλει να αυτοκτονήσει, μπορεί να δει το σημερινό παιχνίδι του Άρη και να παραδειγματιστεί. Πραγματικά ιδανική αυτοχειρία. Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω πως ήρθαν έτσι τα πράγματα. Οι (σωστές) αλλαγές του Κούπερ δεν βοήθησαν καθόλου, αντίθετα όλα ξεκίνησαν όταν μπήκαν φρέσκα ποδάρια στο γήπεδο. Στον άλλο πάγκο, οι αλλαγές του Ντούσαν πιάσανε τόπο. Όποιος έχει εξήγηση για το σημερινό τον εκλιπαρώ να κάνει ένα σχόλιο και να πει την άποψη του γιατί δεν είμαι καλά. Το ματς πάντως είχε φοβερή εναλλαγή συναισθημάτων κι όχι μόνο. Είχε τα πάντα εκτός από το διπλό. Πως χάθηκε αυτό το διπλό γαμώ την μακαρονάδα μου; Για μία ακόμη φορά η ομάδα ήταν καλά στημένη, αλλά η στάμνα έσπασε. Καταραμένη διαχείριση. Το μόνο που μας μένει είναι να γλιτώσουμε κανά προκριματικό και ορισμένοι παίχτες να ακούσουν κάποια φωνήεντα μπας και στρώσουν. Τίποτα άλλο.

Υ.Γ.1 Ούτε μετά τον τελικό δεν είχα τέτοια διάθεση.

Υ.Γ.2 Μέσα στον επόμενο μήνα πρέπει να σκεφτούμε κάποια πράγματα πολύ σοβαρά.

25 σχόλια:

  1. τι ηταν και αυτο το σημερινο...αφου επεζησα του εγκεφαλικου και μπορω και απανταω στην αναρτηση σου κανθαρε ειναι μεγαλη επιτυχια...καναμε ευκαιριες αλλα για μια ακομη φορα μηδεν εις το πηλικο και πανω που πηγαμε να παρουμε βραχεια κεφαλη απο το πουθενα βρεθηκαμε να χανουμε 4-2 και δεν εφτανε αυτο το τραγικο γεγονος αλλα συμπληρωθηκε και εγινε εκ νεου τραγικοτερο αφου απο την αρχη ειχαμε πολλες τελικες και απιστευτες ευκαιριες για να εχουμε καθαρισει το ματς και να φυγουμε με το διπλο... απο το 3-2 και μετα εχει κολλησει ο εγκεφαλος μου σε δυο πραγματα:
    1)ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ?. ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ............ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ?.............ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ?

    2) ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩς ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ?


    ΑΧ ΔΕ ΜΠΟΡΩ...HELLLPPPP!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E - R - C ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν ... ΑΕΚολόγος θέλω να πω Kanthare, για την απορία σου, η εξήγηση είναι απλή. Απλούστερη δε γίνεται...

    Η ΑΕΚ είναι -μακράν- η πιο άναρχη ομάδα του πρωταθλήματος. Στο όριο που καταργεί τη λέξη ομάδα. Σε παιχνίδια που γίνονται "ροκ" δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Ειδικότητά της. Δες πως γυάλιζε το μάτι στο 2ο ημίχρονο. "Φτιάχνονται" από κάτι τέτοια ματς, οργασμός κανονικός...

    Την ΑΕΚ να τη φοβάσαι σε "κανονικά", "ορθολογικά" παιχνίδια. Όπως με τον ΠΑΟΚ. Ούτε ευκαιρία δεν έκανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kanthar0s πραγματικη αυτοκτονια φιλε μου, αυτην ακριβως τη λεξη σκεφτηκα κι εγω μετα το 3-2...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άκουγα τον σπήκερ να λέει πως η ΑΕΚ πρέπει να κλειστεί πίσω κι ότι το 1-1 είναι ιδανικό σκορ κι έλεγα, δεν έχει ξαναδεί ΑΕΚ φέτος; πρώτη φορά την παρακολουθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα και απο μενα.θα προσπαθησω να δωσω μια αλλη διασταση στο θεμα.πιστευω οτι ολα ξεκινησαν με την αστοχη επιλογη σου να στολισεις την μακαροναδα με λουκανικα.να ξερεις οτι τα λουκανικα δεν ενδικνυωντε για νωρις το απογευμα.σε βαρενουν στο στομαχι και αυτο εχει ως αποτελεσμα παρεσθησεων.προσπερασετο.μια παρεσθηση ηταν και παει.την επομενη φορα αστη αστολιστη τη ρουφιανα τη μακαροναδα να δεις προκοπη.κοιτα εμας τους γαυρους!!!χασαμε αλλα περα βρεεεεεεεεχει!!!!!!για την ιστορια αναφερω οτι εφαγα μονο το μεσημερι χοιρινο με πατατες τηγανιτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pansofix, Demo.k και Mike πραγματικά έχω ανεβάσει πυρετό. Δεν είμαι καλά. Ο ΕΡΚ έχει πολύ δουλειά το καλοκαίρι, κυρίως σε νοτροπία κι όχι μόνο.

    Μπαλαντέρ οι εκφωνητές μου φαίνεται όύτε Άρη έχουν δει, όυτε Α.Ε.Κ. Η εξήγησή σου περί αναρχίας δεν με καλύπτει. Χαχαχαχα.

    Θέμη είσαι μορφή! Καλή επιτυχία στον τελικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανθαρε ουδεν σχολιον.
    Η μακαροναδα καλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αδερφέ, όχι μόνο αναποτελεσματικοί και αντιπαραγωγικοί αλλά και... serial killers των νεύρων μας!
    Ήταν ένα αποκαρδιωτικό παιχνίδι με αποκαρδιωμένους παίκτες. Άντε να το κλείσουμε το μαγαζί μπας και σιγυρίσει ο μπαρμπα-Έκτωρ... Έτσι κι αλλιώς για διακοπές δεν μας βλέπω φέτος.
    Το ξερό μας το κεφάλι τα φταίει όλα! Και δεν μπορώ να σταθώ στον ανεκδιήγητο διαιτητή με τον τυφλό βοηθό του, ούτε στα καραγκιοζιλίκια του Καφφέ, ούτε στις αστείες αποβολές των ντεφορμέ παικτών μας, ούτε στην αλλαγή (που δεν κατάλαβα) του Αράνο με τον Φερνάντες...

    Πλέϊ-ωχ (που λέει κι ο Baladeur) :(
    ...και καλή χώνεψη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Foris η μακαρονάδα ήταν άπαιχτη! Με ωραία κόκκινη σαλτσούλα και χωριάτικα λουκάνικα εκ Τρικάλων.

    Η ομάδα μας αντίθετα ήταν...

    Αγαπητέ Πορτιάτη ο Αράνο βγήκε γιατί ήταν τραυματίας. Σίγουρα το ξερό μας το κεφάλι φταίει. Αλλά μόνο αυτό; Θα βλέπουμε μουντιάλ και παράλληλα θα αλλάζουμε κανάλι για να δούμε ζωντανά τον Άρη να αγωνίζεται στην Φιλανδία με την Χάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάνθαρε η σημερινή ήττα σας μου θυμισε μια ήττα του ΠΑΟΚ στο μπασκετ. Κερδίζαμε το Περιστέρι στην Αθήνα με 9 πόντους 50 δευτερα πριν την λήξη.... και χάσαμε...
    Κάπως έτσι και εσείς...

    Συμφωνώ μαζί σου πάντως. Ο Κούπερ έκανε λογικές αλλάγες αλλά αυτοί που μπήκανε δεν βοήθησαν καθόλου.
    Πάντως και στα 3 γκολ που δέχτηκες στο β' ο Νασουτι και ο Γκιάρο φέρουν μεγάλη ευθύνη...

    Αδικαιολόγητη η καθίζηση της άμυνας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στάθη αυτο το ματς που λες το έβλεπα στην τηλεόραση και δεν το ξεχνάω ποτέ. Λες και είχατε πέσει σε ύπνωση. Ήταν κι ο Μυλωνάς σεληνιασμένος.

    Η λογική των αλλαγών ήταν σωστή. Το στήσιμο ήταν σωστό. Καταφέραμε όμως σε έξι καταστροφικά λεπτά να αυτοκτονήσουμε. Αδικαιολόγητοι. Δυστυχώς δεν έχουμε τις δικές σας αλληλοβοήθειες και αλληλοκαλύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προσπαθώ να γράψω κάτι αλλά αυτή τη στιγμή νοιώθω πολύ άδειος, γιατί κάποιοι παίκτες δεν σέβονται τον κόσμο που τόσο πολύ τους στήριξε...Αντε τον κόσμο δεν τον σέβονται, δεν σέβονται ούτε τους εαυτούς τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παίζουμε άσχημα χάνουμε, παίζουμε μέτρια χάνουμε, παίζουμε καλά χάνουμε.

    Η ομάδα έδειξε ότι μετά το 1-2 πανικοβλήθηκε. Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

    Δεν χάνονται τέτοια ματς.

    Αλλά δε μπορούμε να μιλάμε μόνο με αγωνιστικά κριτήρια μετά τη χθεσινή διαιτησία. Είναι σαν να κοροϊδευόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Που τον θυμήθηκες τον Μυλωνά! Ναι αυτό το παιχνίδι έλεγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σου λέω Στάθη αυτό το παιχνίδι στο Περιστέρι δεν ξεχνιέται!

    RedDragon δεν θα εμπλέξω την διαιτησία στα χθεσινά. Έχουμε άλλες προτεραιότητες και πολλά προβλήματα που πρέπει να λύσουμε σε δέκα μέρες. Η αγανάκτηση είναι μεγάλη.

    Animation ακόμα νομίζω ότι βλέπω όνειρο. Το σίγουρο είναι ότι ακόμα δεν έχω συνέλθει. Είμαι άρρωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα σε όλους.
    Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζετε εάν παρασκηνιακά συμβαίνει κάτι πολύ έντονο και άσχημο στην ομάδα. Ματώνει η καρδιά μου να βλέπω τον ΕΡΚ να βγαίνει στη συνέντευξη τύπου και να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Είναι δυνατόν προπονητής τέτοιου επιπέδου να μην μπορεί να επιβληθεί σε ένα μάτσο κ...παιδα;;;Δε μου φαίνεται πειστικό σαν απάντηση σε αυτή την άθλια αγωνιστική εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπάρχει μια συνηθισμένη έκφραση μετα απο ήττα απο κάποιον τελείως ντεφορμέ αντίπαλο που λέει :"ανέστησε τον πεθαμένο".
    Εσείς φίλε Κάνθαρε το καταφέρατε μέσα στο ίδιο παιχνίδι που τον σκοτώσατε η ίδιοι τον πεθαμένο αντίπαλο να τον αναστήσετε!.
    Χρειάζονται προσωπικότητες στον Άρη, το είχα πει πως παίκτες όπως Χαβίτο, Νέτο, Κάμπορα είναι καλοί αλλά δίχως προσωπικότητα και πως για να ανέβεις επίπεδο πρέπει να φέρεις πιο βαρβάτους παίκτες ως καλύτερους της ομάδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατ'εμέ και τα 2 γκολ του Λεονάρντο είναι ευθύνη του Νέτο.Και άντε αυτός δεν σκέφτηκε να τον φυλάει, ο Έκτορας δεν το σκέφτηκε;Και άντε έφαγες το πρώτο...το δεύτερο;;;;;

    Καλά στο 2ο γκολ της ΑΕΚ ακόμα κοιτάνε τον επόπτη να δούνε αν σήκωσε το σημαιάκι.Συμπεριφορά ομάδας που χάνει με 4-0.

    Πέρα από την τσατίλα, νομίζω πως οι βασικοί παίχτες είναι κουρασμένοι(Ναφτί, Πρίττας, Νέτο).Τα center back ακόμα την παλεύουν.Μακάρι να δώσουμε και τον Αράνο και τον Γκαρσία ακόμα για να μη φύγει ο Νασούτι.

    Να με συμπαθάνε οι φίλοι ΑΕΚτσήδες, αλλά το μπέναλντυ ήταν συμψηφισμός.Οι 2 πρώτες κόκκινες(εκατέρωθεν)ήταν επιεικώς εμετικές και οι 2.

    Καμία δικαιολογία πάντως.Για μια ακόμα φορά χάσαμε δικαιότατα.Επιτέλους βλέπω και τον super 3 να κράζει και λίγο...Τώρα βέβαια λίγη σημασία έχει, αλλά ας πάρουμε χαμπάρι πλέον για τα καλά ότι είμαστε πίσω.

    Ευχαριστώ

    Υ.Γ. Κάνθαρε αυτά είναι σημάδια του Θεού φίλε μου...Καιρός να κόψεις τις κραιπάλες και να το ρίξεις στη σαλάτα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλησπερα αρχοντα
    πρωτιστως μπραβο για την αναλυση του ματς
    ευστοχη και εγκιρη στο εχω ξαναπει δεν πας να γραφεις εσυ για τον αρη ?ισως τοτε να εχετε ελπιδες να βγειτε απο την ναφθαλινη
    η φιλη μου pansofix με καλυψε γυρω απο τα ερωτηματα της και τις ανυσηχιες της
    ο μεγας αεκολογος baladeur σωστα καθορισε τον τζιμπουρ σαν τον blackmore
    σαν την μυγα μες το γαλα ξεχωριζει αυτος ο παιχταρας με το ταραγμενο μυαλο
    και ο αρχοντας της μαγειρικης παυλα μποτρινι παυλα αναλυτης τα ειπε ολα για τις απολαυσεις τις ζωης
    εγω κλεινοντας αδερφε θελω να σου πω αυτο
    καλα ρε γαμωτο εκει στον αρη κανεις να τους δειχνει πως πλασαρουν πως πασαρουν και πως ο τερματοφυλακας κανει εξοδο υπαρχει αληθεια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. α ξεχασα και οσο αν θα μεινει ο μπλατ στον αρη η απαντηση μου ειναι οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν το ήξερα το αρειανομπλόγκ αυτό, και χάρηκα ιδιαιτέρα για την γνωριμία σαν αρειανός τρίτης γενεάς. Για το παιχνίδι τι να πούμε...τίποτε. Σκέφθηκα να μην πάω την τετάρτη στο γήπεδο, λόγω της πίκρας, αλλά αναθεώρησα την άποψη μου και θα πάω. Στα δύσκολα η θέση μας είναι στην κερκίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπέρα σε όλους!

    StARIS παρασκηνιακά πολλά ειπώθηκαν μετά το ματς με την ΑΕΚ. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται πραγματικα.

    Μάγε όντως χρειαζόμαστε προσωπικότητες. Και να σταματήσουμε να χαϊδεύουμε αυτάκια χρειάζεται.

    Άσχετε δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Όπως είπε ο Μάγος σκοτώσαμε την ΑΕΚ για να την αναστήσουμε. Σίγουρα θα υπάρχει κούραση αλλά η συμπεριφόρα μας μετά το 1-2 ήταν τραγική. Άσε που δεν μαρκάραμε καθόλου. Κρατήστε ρε παιδιά λίγο την μπάλα! Κυκλοφορήστε την την ρουφιάνα.

    Υ.Γ. Τρώω και σαλάτα, αλλά είμαι καλοφαγάς ρε γμτ κι ας μην μου φαίνεται!

    Κωνσταντίνε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πράγματι κάποιοι πρέπει να μάθουν πως να σουτάρουν, να πλασάρουν και να τελείωνουν φάσεις. Έχει να κάνει με ποιότητα.

    Υ.Γ. Θα δούμε για τον Μπλατ. Πέφτει και εκεί καλή παπαροσύνη

    Cummulus καλωσήρθες! Έχεις απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς εγώ μένω Αθήνα και δεν θα μπορέσω να δώσω το παρόν. Αν ήμουν πάνω ούτε που θα το σκεφτόμουν να μην πάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα αυτάκια τίνος χαϊδεύονται όμως Kanthare; Με Μαζίνιο προπονητή και, θεωρητικά, πρώτα βιολιά τον Αμπρέου και τον Γκρασιάν δεν νομίζω πως όλη η ευθύνη πρέπει να πέσει πάνω στους παίκτες. Μάλλον η διοίκηση έκανε τα πιο σοβαρά λάθη.

    Δεν είναι απαραίτητα κακό κάποιος παίκτης να μην έχει και τεράστια προσωπικότητα, φτάνει το κενό αυτό να το υπερκαλύπτει η τακτική της ομάδας και κάποιοι "κακαλάτοι" συμπαίκτες.

    Αυτά γενικά για την ομάδα του Άρη. Επί του συγκεκριμένου αγώνα η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, αν και πρέπει να λάβουμε υπόψιν την μεγάλη αξία των επιθετικών της ΑΕΚ. Μακράν η πιο ταλαντούχα επίθεση στν Ελλάδα.

    paok-uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. PAOK-UK Καλημέρα!

    Πολλά ακούγονται και πολλές φήμες και ψίθυροι έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Μόλις τελειώσει και επίσημα η σεζόν θα δούμε τι θα γίνει.

    Εννοείται ότι η διοίκηση έχει μερίδιο ευθύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...