Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Η χαρά των αγγλικών ταμπλόιντ

Αυτή τη στιγμή στο νησί ασχολούνται με δυο πράγματα. Το πρώτο είναι το δεν ξέρω ποια γυναίκα θέλω του Τζον Τέρυ και η απόφαση του Καπέλο να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο από τον παίχτη της Τσέλσι και να το δώσει στον Φέρντιναντ. Το δεύτερο είναι το αποψινό ματς του τσου λου μεταξύ Μίλαν και Μάντσεστερ. Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από τον Μπέκαμ. Οι Άγγλοι σε κάτι τέτοια δε παίζονται. Μέχρι και αποδόσεις βγάλανε για το αν θα ξαναπετάξει παπούτσι ο τσίχλας στον Μπέκαμ, έστω κι αν βρίσκονται πλέον σε διαφορετικές ομάδες.

Όσο για το ματς ήμουν περίεργος να δω αν η Μίλαν θα κατάφερνε να πάρει την πρώτη της εντός έδρας νίκη στη φετινή διοργάνωση. Τελικώς, δεν της έκατσε ούτε τώρα. Απέναντι σε μια Μάντσεστερ που έχει απελευθερωθεί μετά την φυγή του Ρονάλντο, δεν μπόρεσε να εκπληρώσει ούτε καν τον βασικότερο στόχο της. Να μην φάει γκολ. Κι όμως το παιχνίδι ξεκίνησε ονειρικά για την ομάδα του Μιλάνου, αφού ευτύχησε να σκοράρει με τον Ροναλντίνιο μόλις στο 3' λεπτό. Και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ μέχρι το 36' λεπτό, χρονικό σημείο που δέχτηκε το τεμάχιο από τον Σκόουλς. Πως το έφαγε; Πάει ο κοκκινοτρίχης να σουτάρει με το δεξί, η μπάλα τελικά χτυπάει στο αριστερό και από τη ζεμπεκιά το τόπι κατέληξε στην δεξιά γωνία του Ντίντα. Μακάρι αύριο που παίζω μουντιαλίτο να βάλω κι εγώ τέτοια γκολ κι ας με κοροϊδεύουν όλοι. Βλέπετε, θέλουμε την νίκη αύριο για να μπούμε play off. Τρομάρα μας. Ας επανέλθουμε όμως στα του αγώνα. Πραγματικά το χάρηκα το ματς. Είχε ωραίο ρυθμό, είχε φάσεις και γενικώς έβλεπες ποιότητα βρε παιδί μου. Το παιχνίδι έληξε τελικώς 3-2 υπέρ της Μάντσεστερ με τη Μίλαν να πιέζει για την ισοφάριση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κι όμως κανείς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. Ακόμα και το πρώτο γκολ των μπέμπηδων ήταν κόντρα στη ροή του αγώνα. Ωστόσο, η ομάδα έχει την απαιτούμενη ποιότητα να παίρνει αυτό που θέλει, ακόμα κι όταν δεν παίζει καλά. Ο δαιμονισμένος, τον τελευταίο καιρό, Ρούνεϊ πιστοποίησε για μια ακόμη φορά ότι είναι ο ορισμός του σύγχρονου σέντερ φορ και με δυο προσωπικά γκολ ουσιαστικά σφράγισε την νίκη. Ίσως και την πρόκριση. Πραγματικά μεγάλη νίκη για τα διαβόλια.

Εμείς θα τα ξαναπούμε αύριο το βράδυ για τα προημιτελικά κυπέλλου μεταξύ Άρη και Ξάνθης. Δεν ξέρω αν ο Κόκε θα μεταμορφωθεί σε Ρούνεϊ και ο Βάλλας σε Νέστα, αλλά προβλέπω να γίνεται ωραίο παιχνίδι που θα ξεχειλίζει από πάθος. Κι αν ο Μαντζουράκης θεωρεί ότι η Ξάνθη αξίζει να βρίσκεται στην επόμενη φάση, ας έρθει να πάρει την πρόκριση. Η συνέχεια αύριο.

Υ.Γ.1 Δεν τον βλέπω καλά τον Λεονάρντο. Πλέον δεν είναι κι άνεργος ο Κάτε να τον πάρουν στο Μιλάνο. Ναι ναι αυτόν που αν έχανε από την Καβάλα προχθές θα τον είχαν κρεμάσει ανάποδα στη Λεωφόρο.

7 σχόλια:

  1. Fuck Man. Utd! Πολυ σιχαμενη ομαδα φιλε μου!

    Χωρις νικη(!) οι Ιταλοι στο Μιλανο θα αποχαιρετησουν τη διοργανωση, αφου στη ρεβανς δεν εχουν καμια τυχη.
    Σαν Ιταλοφιλος εχω απογοητευτει απο τις ιταλικες ομαδες στα κυπελλα Ευρωπης τα τελευταια -πολλα- χρονια. Καθε χρονο στους "4" του champions φτανουν Ισπανοι (δηλ. Barca) και (κωλο)Αγγλοι... Juve, Milan, Inter εχουν εξαφανιστει...

    Για το κυπελλακι αυριο, νομιζω οτι ο Αρης δεν θα την πατησει απ' την Ξανθουλα.. 1-0, 2-0 μαλλον... Καλη τυχη και στο μουντιαλιτο..

    Καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι που έπαιξε ο Δαβίδ για παπούτσι ήταν!!! Ωραίο ματς πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς ήρθατε και οι δυο!
    Κι εμένα μου χει κάτσει ένα σκορ γύρω στο 2-0 για αύριο. Θα δούμε. Όσο για το μουντιαλίτο δύσκολα τα πράγματα. Η ομάδα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Και δεν καταλαβαίνουν ένα απλό πράγμα. Την πάσα.

    Ο Δαβίδ, ούτε για μπαλαντέρ δεν ηταν σήμερα. Γενικώς το κέντρο της Μίλαν δεν έκανε και πολλά πράγματα. Ο Αμπροζίνι προσπάθησε, ενώ ο Πίρλο για μια ακόμη φορά δεν έκανε καλό παιχνίδι.

    Καλό βράδυ σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω προσωπικα ηθελα η μιλαν να παρει το ματς και πιστευω πως το αξιζε ηταν ανωτερη αλλαζε πασες γενιακ δημιουργουσε φασεις. στο α ημιχρονο ηταν εξαφανισμενος ο ρουνει (το γουρουνεϊ) και στο β ο ροναλντινιο , ο μπεκαμ απο την αλλη δε φανηκε ιδιαιτερα σε ολο το 90λεπτο...
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Η ΜΙΛΑΝ ΣΤΟ ΟΛΝΤ ΤΡΑΦΟΡΝΤ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε kanthare,
    Eλεγα χθες στον ξάδερφο μου πριν αρχίσει ο αγώνας πως η τριάδα μπεκς-Πίρλο-Πίρλο δεν έχει τα τρεξίματα να καλύψει τις αντεπίθεσεις της united. Είναι και οι 3 ανω των 30 πλεον. Και οι πανγρήγοροι Νάνι και παρκ θα κάνουν ζημιές. τελικά έτσι φάνηκε στις επιστροφές είχε προβλήματα πολλά ΓεροΜιλάν.
    Κρατάω απο το ματς τον Ροναλτίνιο που θύμυσε τον παλιό καλό Ρόνι που λατρέψαμε στην barca. Κρατάω τον απίστευτα φορμαρισμένο Ρούνει (παρόλο που τα γκολ τα έβαλε σχεοδν μόνος στις κεφαλιές). Μα αυτο που μου έμεινε όμως είναι αυτο το τρομερό εργαλείο που λέγετε φλέτσερ. Δεν ξέρω αν παρατήρησες τι δουλειά έκανε στο κέντρο...

    Παιχνίδαρα γίνετε στο Πόρτο-Άρσεναλ, πολύ γρήγορο ματς, άμυνες χωνιά όμως, αλλα απίστευτοι αυτοματισμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Φλέτσερ είναι αθόρυβος παίχτης. Δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά είναι ουσιαστικός και θα σου κάνει την δουλειά. Επίσης πολύ σωστό αυτό που είπες για τις επιστροφές της Μίλαν. Είχε όντως πρόβλημα.

    Αυτή είναι η μαγεία Μάγε! Οι αυτοματισμοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το συγχρονο νεκροταφειο ελεφαντων του ευρωπαικου ποδοσφαιρου λεγεται μιλαν
    ρε αυτοι μετα το εξηντα παρεδωσαν πνευμα
    τα γκολ του χοντρορουνει τα λενε ολα
    στο δευτερο η αμυνα της μιλαν μαριονετες με τον ντιντα σε ρολο χωροφυλακα
    και στο τριτο ο νεστα περισσοτερο το μυαλο στην κομη του το ειχε παρα στον αγγλο
    λεοναρντο εχασες το καρναβαλι του ριο
    αλλα βρηκε παρεα ο λευκος πελε
    του χρονου θα ειστε μαζι αλλα κοιτα να πας γρηγορα μην σε παρει ο θεοδωριδης στον θρυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...